UA-50457385-1

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Στο παρά τέταρτο του χρόνου να και το τέταρτο μέλι της χρονιάς



 Και ήρθε πλέον η ώρα για να βγει και το τελευταίο (το τέταρτο) μέλι της χρονιάς από τα δοχεία ωρίμανσης. Ένα ακόμα εκπληκτικό κόκκινο πευκόμελο που μας χάρισαν (όχι και τόσο όμως απλόχερα) οι μικρές κυρές μας. Ένα πευκόμελο γεμάτο με την δύναμη του μελιού του πεύκου αλλά και με πολλά αρώματα από αρκουδόβατο, μέντα, και σουσούρα που έδωσαν ένα ιδιαίτερο άρωμα και βάθος γεύσεων σε αυτό το μέλι. 

 Ένα μέλι του χειμώνα, μεστό, μπρούσκο, πυκνό, που σε ταξιδεύει σε καταπράσινα βουνά με πεύκα και λαγκάδια γεμάτα με άφθονη χορτονομή, όπου κιτρινόμαυρες μικρές υπάρξεις συνδυάζουν αρώματα και γεύσεις από κάθε πηγή νέκταρος και μελιτώματος που μπορούν να βρουν, με σκοπό να παράξουν για ακόμα μια φορά κάτι το ιδιαίτερο, μαγεία σε κόκκινο χρώμα, ομορφιά εσώκλειστη μέσα σε ένα βάζο, μεθυστική απόλαυση πάνω σε μια φέτα ψωμί. 

 Ένα ακόμα μέλι για το οποίο είμαστε περήφανοι που θα το προσφέρουμε στους πελάτες μας, και το οποίο αποδεικνύει την αταλάντευτη μας επιδίωξη να προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα και τα ποιοτικότερα προϊόντα σε όσους έχουν προσφέρει την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και στην μελισσοκομική μας επιχείρηση. 

 Ένα μέλι επίσης που δεν ήρθε εύκολα, και μέσα σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες που δεν χαρακτηρίστηκαν από την γενναιοδωρία τους ως προς την νεκταροέκκριση και την μελιτωέκκριση. Ρίσκα που δεν βγήκαν όλα, προσδοκίες που δεν εκπληρώθηκαν όλες. Παρόλα αυτά για ακόμα μια φορά ένα ακόμα μέλι μας χαρίστηκε από τις κυρές μας, για να το προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους ανθρώπους που άνοιξαν τις καρδιές τους σε εμάς και στα προϊόντα μας. 

 Μια σχέση που κρατά χρόνια και δυναμώνει μόνο χρονιά με την χρονιά. Σας ευχαριστούμε για αυτό και σας υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθούμε να σας προσφέρουμε με όλη μας την ψυχή το υλικό από το οποία φτιάχνονται τα όνειρα και χτίζονται οι ελπίδες. 

 Εμπρός λοιπόν, ένα κομμάτι ονείρου περιμένει και εσάς. 





 Adios Amigos Locos





Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 21/12/2018    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου