UA-50457385-1

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Πόκεμον και εσύ?

 Τελικά ο σχολιασμός για τα παιδάκια που παίζουν Πόκεμον είναι μεγαλύτερο ζήτημα παρά τα ίδια τα παιδάκια που παίζουν Πόκεμον!*

 Τα ίδια γίνονταν και παλιότερα θα μου πείτε.

 Υπήρχαν στο παρελθόν κοντά στους 200-500 ρείβερς σε όλη την Ελλάδα αλλά για μια δεκαετία, όλα τα κανάλια, εφημερίδες, μαϊντανοί σε αυτά, μαϊντανοί και στα καφενεία (δεν υπήρχαν ακόμα οι μαϊντανοί του Facebook μια που δεν υπήρχε Facebook χα χα χα), μιλούσαν για την "Μάστιγα των Ρείβ πάρτι" χα χα χα.

 Μια από τα ίδια και εδώ, το τόσο το κάνουμε
τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Χα χα χα.




* Η παραπάνω ανάρτηση γίνεται αποκλειστικά για τους ιστορικούς του μέλλοντος για να ξέρουν και αυτοί ότι κατά την διάρκεια της χειρότερης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2016, πρώτο θέμα της επικαιρότητας ήταν το παιχνίδι Pokemon Go! Έτσι, έτσι, για να έχουν μια ιδέα σχετικά με την διάχυτη αίσθηση επαναστατικότητας που υπήρχε στην Ελλάδα σχετικά με τα τόσα χρόνια λιτότητας και οικονομικής ασφυξίας χα χα χα.


Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 26/7/2016




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου