UA-50457385-1

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η λατρεία του παρελθόντος των μίσερων μυαλών


 Αναρτήσεις αφιερωμένες στο παρελθόν, ομάδες ολόκληρες αφιερωμένες στο παρελθόν, blogs και ιστοσελίδες αφιερωμένες στο παρελθόν, προφίλ ολόκληρα αφιερωμένα στο παρελθόν, μυαλά κολλημένα στο παρελθόν!

 Δεν το καταλαβαίνετε το πόσο αρρωστημένο είναι αυτό? 
Σύμπτωμα μιας διαρκής πνευματικής κρίσης που ταλανίζει εδώ και δεκαετίες την κοινωνία μας. Δείγμα παρακμής. Χαρακτηριστικό γερασμένων κοινωνιών και ατόμων!

 Ξεκολλήστε!!

 Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει, στο παρελθόν! Το παρόν και το μέλλον έχουν μόνο σημασία!

 Εάν ο ρόλος σας είναι να είσαστε οι μοιρολογήτρες αυτού που χάθηκε να μας το πείτε, να περιμένουμε από εσάς μόνο το πότε θα χαθείτε και εσείς στο παρελθόν, μπας και ανασάνει ο κόσμος από την προσβλητική παρακμή που αποπνέουν τα σάπια σαρκία σας!

 Όσο αναπολείτε χρόνους παρελθοντικούς, καταστάσεις περασμένες, συνθήκες ξεχασμένες, τρόπους χαμένους, τόσο είσαστε ανίκανοι να συμμετέχετε στο παρόν, να προσπαθήσετε να αλλάξετε το μέλλον που καλπάζει διαρκώς κατά πάνω μας. 

 Ανίκανοι για οτιδήποτε, λαγοί παγωμένοι και ακίνητοι μπρος στην λάμψη των φώτων του παρελθόντος. Η λατρεία για το παρελθόν είναι απλώς μια παραδοχή της ανικανότητας σας να προσαρμοστείτε στο παρόν, να αντιμετωπίσετε το μέλλον, ένα διαρκές νοητικό πισωγύρισμα.

 Πίσω κοιτάνε μόνο τα θηράματα για να δουν τι τους κυνηγάει, οι κυνηγοί της ζωής κοιτάνε μόνο μπροστά.

 Ο κόσμος ανήκει μόνο σε όσους κοιτάνε μόνο μπροστά, ο χρόνος δεν περιμένει κανένα, δράση και αλλαγή η μόνη σταθερά εκεί έξω.

 Αλλάξτε ή χαθείτε στην λήθη!

 Δεν υπάρχει πλέον χώρος για μοιρολογήτρες εκεί έξω. 

 Κανείς δεν θα κλάψει για σας στο μέλλον.






 Adios Amigos Locos






Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 12/9/2018



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου