UA-50457385-1

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Και ήρθε η ώρα του Τρίτου Μελιού της χρονιάς



 Και ήρθε επιτέλους και η ώρα και για το τρίτο μέλι της χρονιάς να βγει και αυτό από τα δοχεία ωρίμανσης (για να μπει με την σειρά του σε αυτά το τέταρτο μέλι της χρονιάς!). Ένα υπέροχο κοκκινόξανθο και ιδιαίτερο πευκόμελο. Ένα πευκόμελο ξεχωριστό με μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς συχνά. Και ενώ το χρώμα του έχει μια έντονη κοκκινόξανθη απόχρωση που υποδηλώνει την ύπαρξη μελιού από πεύκου, υπάρχει όμως και μια μεγάλη ποσότητα από αρκουδόβατο (κισσός των πεύκων) μέσα του που του χαρίζει μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένα μέλι με πολύ έντονη γεύση και αυξημένη γλυκύτητα, αλλά ταυτόχρονα είναι ελαφρύ στην υφή! Ένα μέλι που παιχνιδίζει εντονότατα, και αποτελεί μια πρωτόγνωρη μείξη μελιού από μελίτωμα αλλά και νέκταρος από άνθη.

 Ένα μέλι που θα καλύψει πολλές από τις γευστικές προτιμήσεις των πελατών μας, και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στην γκάμα των μελιών μας. Πραγματικά αυτό το μέλι μας χάρισε μια νέα οπτική στις ποικιλίες μελιών που προέρχονται από το πεύκο, στις υφές που μπορεί να έχουν, στο πόσο έντονες οι γεύσεις του, το πόσο γλυκό μπορεί να είναι. Ένα μέλι έκπληξη που μπόρεσε να αποτελέσει ένα μοναδικό συνδυασμό μελιτώματος και άνθος, και κατόρθωσε να έχει χαρακτηριστικά και από τις δύο κύριες κατηγορίες μελιών! Χρονιά με την χρονιά μειώνονται οι εκπλήξεις που μπορούν να μου προσφέρουν οι κυρές μου, αλλά αυτό το μέλι ήταν το κάτι νέο για μένα. Μια πραγματική έκπληξη. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω!

 Ένα ακόμα ιδιαίτερο μέλι που αιχμαλώτισε την ψυχή μου και κυριάρχησε στην φαντασία μου. Ένα μέλι πέρα από τα όρια, ένα μέλι που παιχνιδίζει με τις αισθήσεις, ένα πρωτόγνωρο μέλι, ένα μοναδικό μέλι που ξεπερνά τους φραγμούς ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες μελιού και τα χαρακτηριστικά τους.

 Ένα ακόμα μέλι που μπορώ να το προσφέρω στους πελάτες μας, που έχουν συνηθίσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγουν οι κυρές μας, νιώθοντας περήφανος και για αυτό. Ένα μοναδικό μέλι για άτομα με μοναδικά αισθητικά γούστα και προτιμήσεις, ένα μέλι πειρασμός για ανθρώπους που τους καλομαθαίνουμε εδώ και τόσα χρόνια διαρκώς με μοναδικούς πειρασμούς. Ένα μέλι χαμόγελο που περιμένει ως ένα παιχνιδιάρικο μυστικό να αποκωδικοποιηθεί από εκλεπτυσμένους ουρανίσκους πρόθυμους για τέτοιες προκλήσεις. Ένα μέλι που περιμένει να αποκαλυφθεί σε όλους σας. Ένα μέλι για όλους εσάς.

 Και έπεται συνέχεια στις εκπλήξεις των κυρών μας .....


 Adios Amigos Locos











 Μότσανος Λάζαρος

  Σοχός 28/11/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου