UA-50457385-1

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ο πόλεμος που μας αφορά όλους μας

 



 Για όσους δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα αυτή την στιγμή έχουμε έναν πλήρη πόλεμο στο κέντρο της Ευρώπης, όπου πεθαίνουν και υποφέρουν πραγματικοί άνθρωποι!

 Έχουμε επίσης έναν εισβολέα, και έναν που αμύνεται περί πατρίς και του δικαιώματος του να αποφασίζει ελεύθερα για το μέλλον του (άσχετα εάν αυτές οι αποφάσεις του δεν αρέσουν στον εισβολέα, και σε εσάς!). Δεν είναι δυνατόν να τους βάζουμε και τους δύο στο ίδιο το καζάνι (ακριβώς όπως κάνανε και με εμάς σε αρκετές φορές που ήμασταν στην ίδια την κατάσταση, και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, αλλά και το περίφημο "ξανθό γένος"! Γιατί στην Κύπρο δεν βοήθησαν οι Αμερικάνοι, αλλά επίσης δεν βοήθησαν και οι Ρώσοι, εάν το ξεχάσατε!).

 Το αφήγημα του "ίδιου Λαού" που χρησιμοποιήθηκε από τον εισβολέα, προφανέστατα πάει περίπατο μετά από τόσες μέρες αντίστασης, όσοι δεν είναι διανοητικά καθυστερημένοι θα έπρεπε μέχρι τώρα να αντιληφθούν ότι οι Ουκρανοί δεν υποδέχονται με σημαίες και με τριαντάφυλλα τους Ρώσους, αλλά με τα όπλα τους οπλισμένα.

 Κανένας λαός και ηγέτης δεν είναι άμοιρος ευθυνών, δεν υπάρχει ένα "Διοικητήριο" που συνωμοτεί για τα πάντα, και οι ηγέτες όλου του πλανήτη πέφτουν κάθε φορά στην φάκα του!

 Οι Ουκρανοί πολεμούν ηρωικά! Οι Ουκρανοί δείχνουν αρετές υπέροχες ως Λαός. Οι Ουκρανοί αξίζουν τον Σεβασμό μας (οι Ρώσοι σε αυτή την περίπτωση όχι!). Οι Ουκρανοί αργά ή γρήγορα θα χάσουν (φυσικά άλλο πράματα το νικάς στον πόλεμο, και άλλο πράμα νικάς και στο μετά από αυτόν!)!!! Μην έχετε καμία αμφιβολία για την τελική έκβαση του πολέμου!

 Αύριο Δευτέρα ετοιμαστείτε για σφαγή στα χρηματιστήρια! Θα έχουμε σε όλο τον πλανήτη τεράστιες απώλειες. Εκεί όμως που πραγματικά θα έχουμε ένα χρηματιστηριακό Στάλινγκραντ θα είναι στο Χρηματιστήριο της Μόσχας.

 Δυστυχώς η οικονομία τους μπορεί να πάει μια δεκαετία (ίσως και δύο!) πίσω. Λυπάμαι τον απλό Λαό που θα υποφέρει. Αλλά ούτε αυτός είναι άμοιρος ευθυνών! Εάν δεν του αρέσει η κατάσταση ο δρόμος είναι ακριβώς έξω από την πόρτα του. Ήδη εκατοντάδες με χιλιάδες συμπολίτες του βρίσκονται στην φυλακή γιατί εκδηλώσανε την αντίθεση τους στην εγκληματική συμπεριφορά του Ηγέτη τους. Χιλιάδες με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές μπορεί να τους βάλει στην φυλακή και να τους αγνοήσει. Εκατομμύρια όμως όχι. Η ώρα της ευθύνης για τον Ρωσικό Λαό έφτασε. Είτε δείχνει ότι διαφωνεί με τις εγκληματικές ενέργειες αυτών που τον κυβερνούν , είτε δείχνει ότι συμφωνεί, οπότε και η συμπάθεια μας για αυτόν θα είναι ανάλογη.

 Εκτός από τον Τωρινό εισβολέα κρατάει σημειώσεις και ο Αυριανός εισβολέας που είναι στην δική μας πόρτα, έχει τις ίδιες διεκδικήσεις, και επιχειρήματα. Το πώς θα συμπεριφερθεί η διεθνής κοινότητα από εδώ και πέρα τον ενδιαφέρει αφάνταστα και αυτόν, και εμάς. Μια στάση με πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στον Τωρινό εισβολέα μπορεί να εφαρμοστεί και στον Αυριανό εισβολέα. Ίσως! Αλλά μια στάση χωρίς καμία πυγμή και αδιάφορη απέναντι στον Τωρινό εισβολέα είναι βέβαιο ότι θα εφαρμοστεί ακριβώς και η ίδια και στον Αυριανό εισβολέα! Για αυτό να είσαστε σίγουροι!

 Μάθετε να σκέφτεστε με την λογική, και να πηγαίνετε με την σκέψη σας 1-2 βήματα πιο μπροστά από το τώρα!

 Και να είσαστε άνθρωποι! Γιατί όλο αυτό το δράμα έχει θύματα αθώους



 Adios Amigos Locos




 Λάζαρος Μότσανος

 Σοχός 27/2/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου