UA-50457385-1

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ένα κύπελλο για τον Ιβάν στην Βεράντα του Μακεδονία Παλλάς


 Και ναι κυπελλούχος 2016-2017 είναι ο ΠΑΟΚ! Και συνεπείς προς τους αναγνώστες μας έχουμε τις πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη του Σουγιά σχετικά με αυτό το γεγονός, και σας τις παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω.

  Αρκούδας: Μπάμπη ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο, τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Παοκάρα μου για σένα έχω τρελαθεί δεν με νοιάζει ούτε η χρεοκοπία,

Στα παπάρια μου η Μέρκελ και ο Σάρκοζι, εγώ ήρθα να σε δω στην Αυστρία*

Και όταν πτωχεύσουμε σε λίγα χρόνια και όταν πληρώνουμε ξανά με τις δραχμές

Θα ταξιδεύουμε μέσα στα χιόνια, όσο υπάρχεις θα υπάρχουν εκδρομές!!!!

* Αυστρία = Βόλος

  Αρκούδας: Να υποθέσω ότι είσαι χαρούμενος ε Μπάμπη!!

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Χαρούμενος? Χαρούμενος? Πας καλά ρε φιλαράκι? Απλώς χαρούμενος? Εδώ τα μυαλά μας πονάνε!!! Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική! Παοκάρα μου δεν το ξέρουν οι Γιατροί! Και θα έρθουμε ξανά, γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή! Τρελαίνομαι σε λέω καρντάση! Ωωωωωω Παοκάρα Έχω τρέλα μες το μυαλό, όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ . Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω!  

  Αρκούδας: Δηλαδή τελικά κατόρθωσε να σε χαροποιήσει ο ΠΑΟΚ παίρνοντας  ένα τίτλο με τον Ιβάν Σαββίδη πρόεδρο, παρόλο που εσύ τον έκραζες, τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Φιλαράκι καιρός ήταν να πάρει κάτι και ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν πρόεδρο! Δεν είναι δυνατό να φτάνουμε τόσο καιρό στην πηγή και νερό να μην πίνουμε! Ξέρεις ακόμα θυμάμαι όταν είχαμε κατέβει στον τελικό κυπέλου με τον Παναθηναϊκό στην "μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών όλων των εποχών"** και μας πίκρανε το 4-0. Και να βλέπουμε τον Ιβάν με φόρμες και σκαρπίνι, και καλά να λες που δεν φορούσε και κανένα γούνινο καπέλο με κάλυμμα για τα αυτιά, να μπαίνει στο γήπεδο, αλλά εμείς εκεί να τραγουδάμε «Παοκάρα σε αγαπώ είσαι εσύ ναρκωτικό τόσο δυνατό  θα αποτρελαθώ». Καιρός ήταν να γίνει και αυτό. Έπρεπε και ο πρόεδρας να χαρεί λίγο να βάλει και ένα κύπελλο στο τραπέζι στο Μακεδονία Παλλάς που όλο λέει ότι θα βάλει το Τσαμιόνες λίγκυ εκεί! Γιατί τόσα χρόνια μόνο βάζα με γαϊδουράγκαθα έβαζε εκεί πάνω! Πέρασε καιρός πολύς, πόσα χρόνια είναι πρόεδρας? Σε λιγότερα ο Τσίπρας από πρόεδρας δεκαπενταμελούς έγινε πρωθυπουργός. Και εμείς εκεί στην ξεραΐλα, την δίαιτά, και την νηστεία! Αλλά εμείς εκεί!!!  Να φωνάζουμε με βραχνές φωνές στην τέσσερα «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο, και σκότωσα για ένα εισιτήριο. Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος να το ξες, στα αρχίδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες!»

** Ειρωνική φράση των Παοκτσίδων που αναφέρεται στην φράση κλισέ "Η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών όλων των εποχών" 

   Αρκούδας: Και τώρα τι να περιμένει ο Λαός του ΠΑΟΚ για το μέλλον της ομάδας?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Πρωτάθλημα, μάγκα μου, πρωτάθλημα καρντάση! Να το πάρουμε το πρωτάθλημα από το αγριογούρουνο τον Βαγγέλα, να το βλέπει και ο κοντοπούτανος ο Φον Αλλαφούζεν και να σκίζει ακόμα πιο πολύ τα καλτσόν του, να βλέπουν και τα τρακτέρια εκεί κάτω στην Β΄ εθνική πως είναι οι μεγάλοι οι λαοί! Να τα βλέπουν και τα παιδάκια αυτά, τα μικράκια, και να γίνονται παοκτσάκια, σωστοί άντρες δηλαδή, και όχι τίποτα σκουλήκια ή γριένζοδες!

  Αρκούδας: Έχεις τίποτα άλλο να μας πεις για το τέλος?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Αμέ! Και βέβαια έχω να σας πω κάτι ακόμα! Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια, μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια, με Παοκτσίδες, τρελοκομεία, και Αθηναίους στα Νοσοκομεία!!!! Άντε γεια σας και χαράς σας, και του χρόνου!  

 Αυτές είναι λοιπόν οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη του Σουγιά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Ιστορικές δηλώσεις σε ιστορικές στιγμές, και τις παρακολουθήσατε μόνο από εμάς, από την Τούμπα Λίμπρε TV!!!!

 Μέχρι το επόμενο κύπελλο………


Adios Amigos Locos




 Αφιερωμένο στον Νάσο από την Κύπρο που χάθηκε άδικα πριν από μερικές μέρες, αθάνατος και εσύ, μαζί με όλα τα παιδιά του ΠΑΟΚ που βλέπουν από εκεί ψιλά, οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!  


Μότσανος Λάζαρος


Τούμπα 6/5/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου