UA-50457385-1

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ψήφησε και εσύ έναν Χαλιαμπάλια, μπορείς




 Βαρεθήκατε τον κάθε τυχαίο Χαλιαμπάλια στο Facebook να προσπαθεί να σας πείσει ότι είναι ο μοναδικός γνώστης των προβλημάτων του τόπου και ότι είναι ο μοναδικός ικανός για να τα λύσει?

 Σιχαθήκατε τον κάθε περίεργο Χαλιαμπάλια που γεμίζει την αρχική σας με καταγγελίες όλων των πολιτικών αντιπάλων του που κυβερνούν τον τόπο για την ίδια ανικανότητα που θα επιδείξει και ο ίδιος όταν θα έρθει στην θέση τους?

 Σας έχει πρήξει τα ούμπαλα ο κάθε βλαμμένος Χαλιαμπάλιας σχετικά με το πόσο τέλεια οικογένεια έχει, τι αριστοτεχνικά ανάβει το κεράκι στην εκκλησία, πόσο εκστασιασμένος είναι στις εθνικές εορτές από το μεγαλείο του Έθνους, και πόσο μεγάλο έργο έχει επιτελέσει ο κάθε ανύπαρκτος και ασήμαντος σύλλογος στον οποίο ανήκει στο διοικητικό του συμβούλιο?

 Έχετε μισήσει ακόμα και την Ελληνική γλώσσα ακούγοντας τα ατελείωτα μπουρδολογήματα του κάθε Χαλιαμπάλια που έχρησε τον εαυτό του "Σωτήρα" υποσχόμενος να έρθουν καλύτερες ημέρες , μόνο και μόνο γιατί με την ψήφο σας θα του χαρίσετε ένα παχουλό μισθουλάκο και 4 τουλάχιστο χρόνια απραξίας και ακινησίας?

 Εάν ναι, υπάρχει λύσις!



 Ψηφίστε τον μοναδικό, τον ορίτζιναλ, τον πραγματικό Χαλιαμπάλια!

 Το δικό μας το παιδί, τον πραγματικό Rocknrolla, τον Χαλιαμπάλια της καρδιάς μας.

 Ψηφίστε Χαλιαμπάλια, γιατί είναι ένας από μας.

 Ψηφίστε Χαλιαμπάλια γιατί ενώ έχει τέτοιο όνομα εξακολουθεί και χαμογελά.

 Ψηφίστε Χαλιαμπάλια γιατί κάθε ένας μας κρύβει και έναν μικρό χαλίαμπάλια μέσα του. 

 Μην αφήσετε τους Fake και τους Ντεμέκ Χαλιαμπάλιες να σας κλέψουν την ψήφο σας, η ψήφος σας ανήκει στον Χαλιαμπάλια της καρδιάς μας και μόνο.

 May the Xaliabalias be with you.

 Live long and Xaliabalias.

 Xaliabalias for President. 


Adios Amigos Locos






Μότσανος "Τον νου σας κοπρόσκυλα που θα τον ρίξετε" Λάζαρος

Xaliabalia City 6/4/2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου