UA-50457385-1

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα

 


 Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα για εσάς, και για όσους  φωλιάζουν στην καρδιά σας.

 Λιτές οι φετινές οι ευχές, γιατί είναι βαριά η ατμόσφαιρα από τις επιπτώσεις της πανδημίας στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, και δεν υπάρχει η γιορτινή διάθεση που συνήθως κυριαρχεί αυτή την εποχή (όχι φυσικά από όλους! Ονόματα να μην λέμε!).

 Μεγάλες οι απώλειες σε ζωές, και όλα δείχνουν ότι δεν είμαστε ακόμη στο τέλος αυτής της τραγικής κατάστασης, αλλά ίσως να διαβαίνουμε το μέσω της. 

 Για αυτό τεράστια προσοχή αυτές τις μέρες (και γενικότερα όλους τους επόμενους μήνες), κρατάτε τα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, κάντε εμβόλιο όσοι ακόμη διστάζετε, λόγου φόβου ή αμφιβολιών (υπάρχουν και φυσικά αυτοί που έχουν χάσει πλήρως την επαφή με την πραγματικότητα, και έχουν διαρκώς στο μυαλό τους συνομωσίες! Δυστυχώς αυτοί είναι εδώ και πολύ καιρό "καμένα χαρτιά", και δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτούς από την δυστυχία τους!), και προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε ασφαλείς τους εαυτούς σας, και κυρίως όσους έχουν την έγνοια σας. Για αυτούς και μόνο αξίζει κάθε θυσία, κάθε στέρηση, κάθε περιορισμός.

 Οπότε κοιτάξτε τις επόμενες μέρες να περάσετε καλά, σε οικογενειακό περιβάλλον, μόνο με όσους πραγματικά θέλετε να περάσετε αυτές τις μέρες. 

 Θα έρθουν και άλλες χρονιές που θα είσαστε τελείως ελεύθεροι να γιορτάσετε πιο ανέμελα αυτές τις γιορτές. Αλλά το κυριότερο είναι να είσαστε εσείς και οι δικοί σας ασφαλείς και σώοι, για να μπορέσετε να χαρείτε, την με τόσες πολλές θυσίες από σας, κερδισμένη ελευθερία σας.

 Καλά Χριστούγεννα, και προσοχή!



Adios Amigos Locos




 Λάζαρος Μότσανος

 Σοχός 25/12/2021 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου