UA-50457385-1

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ήρθε και η ώρα του δεύτερου μελιού της χρονιάς


 Και ήρθε η ώρα για να βγάλουμε και το δεύτερο μέλι της χρονιάς από τα δοχεία ωρίμανσης. Ένα υπέροχο πευκόμελο που κρατάει μέσα του ένα τεράστιο πλούτο γεύσεων και αρωμάτων! Ένα εξαιρετικό πευκόμελο που συνδυάζει την γεύση του πεύκου μοναδικά με την γεύση του βελανιδιού από την προηγούμενη τοποθέτηση που είχαμε τα μελίσσια μας.

 Ένας τρομερός συνδυασμός που δίνει μια σχεδόν καραμελένια γεύση και στο πευκόμελο μας, μια ακόμα πιο πυκνή υφή, και ένα υπέροχο βαθύ κοκκινομαύρο χρώμα. Ένα πευκόμελο ακριβώς έτσι όπως  φαντάζομαι το απόλυτο μέλι πεύκου, και ικανοποιεί πλήρως τα δικά μου αισθητικά γούστα και κριτήρια. 

 Είναι γνωστή η λατρεία που έχω για τα βαριά μέλια μελιτωμάτων, τα τόσο πλούσια σε υφή και γεύση, και αυτό το μέλι προσεγγίζει το ιδεώδες όσο αφορά το πρότυπο των μελιών από μελιτώματα.

 Ένα μέλι που μας προσφέρθηκε επίσης από το πευκοδάσος πλουσιοπάροχα, και αντάμειψε πλήρως και εις ολόκληρο τους κόπους μας, και τα ρίσκα αυτής της τοποθέτησης. Δύσκολη και αυτή η τοποθέτηση με τα προβλήματα της, που φέτος όμως πρόσφερε και τις γλυκύτατες ανταμοιβές της  χωρίς καμία φειδώ.

 Ένα ακόμα μέλι κόσμημα για την συλλογή μας, που με πολύ περηφάνια και χαρά θα προσφέρουμε στους πελάτες μας, παλιούς και νέους, για να γνωρίσουν και αυτοί ένα κομμάτι του πλούτου της Ελληνικής γης και του κόσμου της Μέλισσας.

 Ένα γλυκό κομμάτι του παραδείσου περιμένει και εσάς!


 Adios Amigos Locos













Λάζαρος Μότσανος

Σοχός 15/10/2019   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου