UA-50457385-1

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Έρχεται χειμώνας και είσαστε μελισσοκόμοι μόνοι?


 Έρχεται χειμώνας, είσαστε μελισσοκόμοι, και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας?

 Έρχεται χειμώνας, και είσαστε μόνοι σας, χωρίς μια γυναικεία συντροφιά να σας ζεστάνει στις κρύες και αδίστακτες νύχτες του?

 Έρχεται χειμώνας, βράζει στις φλέβες το αίμα σας και θέλετε να εκτονώσετε την ενέργεια σας σε κάποια εποικοδομητική εργασία?


 Μήπως σκέφτεστε το να αρχίσετε να συχνάζετε διαρκώς σε μελισσοκομικές ομάδες, blogs, και στο Youtube, και να σχολιάζετε διαρκώς και άσκοπα το κάθε τι?

 Να προσέχετε την κάθε λεπτομέρεια και να την αναλύετε μέχρι θανάτου, για να σκοτώσετε τον χρόνο σας και τον χρόνο των άλλων?



 Μήπως σας πιάνει η τρελή επιθυμία να κατασπαράξετε κόσμο από εδώ και εκεί, για να καταλαγιάσει το παλαβό μελισσοκομικό αίμα που τρέχει στις φλέβες σας?

 Μπας και θέλετε να μπείτε σε αγέλες με άλλους διαδικτυακούς μελισσοκόμους για να "γλεντάτε" με συνεχείς επιθέσεις κάποιους κακόμοιρους φουκαράδες που απλώς θα έχει έρθει η σειρά τους για να τους κατασπαράξετε?


 Μπας και ήρθε η ώρα, μια που έχετε πολύ χρόνο για να σκοτώσετε, για να πιάστε το θέμα της ΟΜΣΕ και του μελισσοκομικού συνδικαλισμού, για να ξεκατινιαστείτε όπως μόνο ο δοξασμένος κλάδος των μελισσοκόμων ξέρει να κάνει με αποτελεσματικότητα που προσεγγίζει τα όρια της τέχνης και της επιστήμης?

 Μήπως σας ψιθυρίζει και εσάς ο διάολος του δεν ξέρει τι να κάνει και γ@μαέι τα παιδιά του ότι "Ήρθε και η δική σου ώρα να γίνεις πρόεδρος κάπου! Ώρα να τα κάνεις πουτάνα όλα, για να σε χώσουν και εσένα μέσα σε ένα διοικητικό συμβούλιο, για να ξύνεις και εσύ τους όρχεις σου, και να αποκτήσεις και εσύ βαρύ ονόρε μέσα στους μελισσοκόμους!", και εσείς είσαστε έτοιμοι να ενδώσετε στον πειρασμό, ωσάν ξελιγωμένη Κάρχια για ένα τριήμερο στο σαλέ στην Αράχωβα με τον κλαρινογαμπρό με το κωλοπετσωμένο τζιπ Μερτσέντες XJL 6000 του Daddy? 


 Εάν ναι, τότε έχουμε για σας την λύση!

 Μελισσοκόμος μόνος ψάχνει!

 Το νέο Ριάλιτι του Skaixeftiles άνοιξε και σας περιμένει! Όποιος ενδιαφέρεται να γεμίσει τον κενό χρόνο του, και την άδεια ζωή του, μπορεί να συμμετέχει στο Super Duper Mega Ouaouuuuu ριάλιτι που μπορεί εκτός από όμορφες αναμνήσεις να σας χαρίσει και το έτερο ήμισυ σας!

 Δεν χρειάζεται πλέον να ξεκατινιάζεστε στο διαδίκτυο αλλά μπορείτε να το κάνετε τηλεοπτικά πανελλαδικά!

 Δεν χρειάζεται να κάνετε μάγκα τον οποιοδήποτε βοσκό που πάει να σας βάλει στο μελισσοκομικό μαντρί του, όταν μπορείτε να κάνετε μάγκα την οποιαδήποτε κάρχια που θα σας βάλει στο μελισσοκομικό βρακί της! 

 Δεν χρειάζεστε να ακούτε τον κάθε "διδάσκαλο", "Προφήτη", "Μεσσία" που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει σχεδόν τα πάντα, όταν είναι δεδομένο ότι το έτερο ήμισυ σας εκ ορισμού θα γνωρίζει τα πάντα και όλα!

 Μελισσοκόμος μόνος ψάχνει! Μήπως αυτός είσαι εσύ? Μήπως ήρθε η ώρα να δαγκώσεις και εσύ το χαλινάρι? Μήπως ήρθε η ώρα και για σένα να υποστείς ένα ψυχολογικό ευνουχισμό για να κάτσεις επιτέλους ήσυχος και στα αυγά σου?

 Μην χάνεις στιγμή!

 Γίνε και εσύ άνθρωπος, και όχι μελισσοκόμικος διαδικτυακός αγριάνθρωπος!

 Έλα λοιπόν τρελό αγόρι!

 Τι περιμένεις?

 Χα χα χα. 



Adios Amigos Locos











Λάζαρος Μότσανος

Σοχός 17/10/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου