UA-50457385-1

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΛΙΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ



 Καραντίνα?

 Δηλαδή να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας?

 Για μέρες?

 Βδομάδες?

 Μήνες?

 Και να κάνουμε τι?

 Υπέροχο ερώτημα!

 Και θα σας δώσω ένα σωρό ακόμα καλύτερες απαντήσεις!

 Ώρα να κάνουμε και μια λίστα καραντίνας για όσους από σας λείπει η φαντασία,  και η στοχοθέτηση από την ζωή σας.

 Οπότε θα έχουμε:


ΛΙΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ


1/ Κάνετε παιδιά! Κάνετε Sex θα ήταν πιο δόκιμο να γράψω, αλλά θα πρέπει να δημιουργηθεί νέο ζωικό κεφάλαιο για να αναπληρώσει όσο ζωικό κεφάλαιο θα χαθεί από την επιδημία! Εθνικός σκοπός που θα ικανοποιηθεί με ευχάριστο τρόπο, το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Και ανατριχίλα, συσταλμένες κόρες ματιών, και ανεξέλικτοι σπασμοί, και νέοι φορολογούμενοι για το κράτος!  

2/ Μάθετε ένα μουσικό όργανο! Και όταν λέω μουσικό όργανο δεν εννοώ κλαρίνο, φλογέρα, φυσαρμόνικα πονηρούλα μου! Τα παραπάνω εμπίπτουν στην επάνω περίπτωση! Χα χα χα. Αλλά η εκμάθηση κιθάρας,  αρκοντεόν, ντραμς (όχι ντραμς, όχι ντραμς, όχι ντραμς! Θα κινδυνεύετε να σας σκοτώσουν όλοι όσοι θα έχουν την ατυχία να σας έχουν ως γείτονες! Χα χα χα) κ.α. θα σας απασχολήσει για πολύ καιρό, και που ξέρετε? Mπορεί και στο τέλος να γίνετε και φίρμες καθώς θα σας παίρνουν βίντεο τα κανάλια καθώς θα παίζετε στα μπαλκόνια για να υψωθεί το ηθικό της γειτονιάς, λίγο πριν σας χώσουν καμία γλάστρα στο κεφάλι οι αποπάνω!

3/ Μάθετε Οριγκάμι! Μάλιστα εάν το συνδυάσετε και με εντατική παρακολούθηση Ιαπωνικού κινηματογράφου (7 Σαμουράι, Ράσομον, Χαρακίρι, 47 Ρονιν, Ραν, Η αυτοκρατορία των αισθήσεων ......Ούπςςςς!  Και το τελευταίο εμπίπτει στην πρώτη περίπτωση ενασχόλησης! Χα χα χα) μπορείτε μετά το τέλος της επιδημίας να το παίζετε μεγάλες μούρες και ιαπονοθρεμένοι στο ντότζο του αϊκιντο της γειτονιάς, και ίσως και έτσι να ρίξετε και την λελέγκο μαυρομάλλα που έχετε μπανίσει εδώ και καιρό. Και θα αποκτήσετε έτσι σύντροφο, καθώς και κάποιον να σας προστατεύει από όσους θα προσπαθούν να σας βιάσουν ή να σας φάνε μετά την καταστροφή!

4/ Αποστηθίστε τυχαία σονέτα του Σαίξπηρ! Έτσι ώστε να τα απαγγέλετε στις ποιο άκυρες στιγμές όπως κάνουν οι πρωταγωνιστές στις ταινίες και στα βιβλία! Γιατί για κάποιο παράξενο λόγο νομίζουν οι σεναριογράφοι και οι  συγγραφείς ότι υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο που κάνουν τέτοια κουλά! Γουίλιαμ Μπλεικ, Μπαιρον, Γουίλιαμ  Γειτς, Τζείμς Τζοις, Έρνεστ Χειμινγουέι, Σαμιουελ Μπεκετ, Τζόν Κίτς, Κίπλιγκ, επίσης μπορούν να αποστηθούν και να αποτελέσουν ένα ακόμα δυνατό χαρτί στην ακυρότητα του χαρακτήρα που θα δημιουργήσετε για σας! Εάν μάλιστα αποστηθίσετε και αρκετές ραψωδίες από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μπορεί να αποκτήσετε και εργασία ως τηλεπωλητής βιβλίων με προοπτικές ανέλιξης μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο!

5/ Γράφετε αβέρτα στο blog σας. Κάθε χιουμοριστικό κείμενο θα πρέπει να είναι πάνω από 800 λέξεις, με σκοπό να τρώει αρκετό χρόνο η ανάγνωση του, και  να μένουν απασχολημένοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι της χώρας. Η αμοιβή θα είναι κατά αποκοπή στα 400 ευρώ ανά κείμεν……. Ουππππππςςςςςς! Λάθος! Αυτό δεν ήταν για δημοσιοποίηση! Και είναι κάτι μεταξύ εμένα  και του νέου εργοδότη μου, του υπουργείου οικονομικών! Χα χα χα.

6/ Μάθετε γλώσσες προγραμματισμού! Turbo Pascal, Cobol, C++, Java και κάτι άλλα τέτοια κουλά! Δεν μπορείτε να ξέρετε σε τι χάλια θα είναι η οικονομία μετά την επιδημία και την καταστροφή και το τι τρύπες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από άποψης ασφαλείας σε επιχειρήσεις, τράπεζες, Funds! Μπορεί άνετα να σας παρουσιαστεί μια χρυσή ευκαιρία να χακάρετε λογαριασμούς δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, και να αποσυρθείτε για μόνιμες διακοπές στην ανεξάρτητη πλέον χώρα της Φλοριντολουισσιάνας μετά την κατάρρευση των ΗΠΑ.

7/ Μάθετε ξένες γλώσσες! Με σκοπό να μπορείτε να καμακώνετε γκόμενες Ιντερνάσιοναλ! Και δεδομένου ότι μελέτες λένε ότι πλέον οι ομορφότερες γυναίκες είναι οι Βραζιλιάνες και οι Ρωσίδες, τα πορτογαλικά και  τα ρωσικά θα είναι δύο πολύ καλές επιλογές για αυτό τον σκοπό. Επίσης και  τα ισπανικά (ελέω Βενεζουέλας!). Οι καιροί θα είναι δύσκολοι μετά την επιδημία παίδες και ο ανταγωνισμός για τις ελάχιστες πλέον γυναίκες εκεί έξω τεράστιος! Η προσαρμογή στις νέες συνθήκες απαραίτητη.

8/ Μάθετε να πετάτε μαχαίρια και τσεκούρια! Μια ενδιαφέρουσα, και άκρως χρήσιμη, ικανότητα μετά την καταστροφή, που θα σας βοηθήσει στο έπακρο στην επιβίωση σας και στην επικράτηση σας ως Α-αρσενικό στην φυλή σας! Προσοχή όμως καθώς πετάτε μαχαίρια και τσεκούρια στον στόχο πάνω στην πόρτα! Βεβαιωθείτε πρώτα ότι είναι κλειδωμένη, και δεν θα βρεθεί  με κανένα μαχαίρι στο δόξα πατρί όποιος ξαφνικά ανοίξει την πόρτα! Δεν θα μπορείτε μετά να κάνετε και αβέρτα παιδιά εάν η συμβία σας έχει γίνει σαν κούκλα βουντού από τα μαχαίρια επάνω της.

9/ Μάθετε σκάκι! Δεν ξέρω που μπορεί να χρησιμεύσει αυτό! Αλλά μου φαίνεται ακόμα πιο άκυρο να γράψω μάθετε μαθηματικά! Και τα δύο μετά την καταστροφή θα είναι τελείως άχρηστα, και ίσως το πρώτο να σας βοηθήσει, εάν ζήσετε πολύ και δείτε τις απαρχές των γηρατειών, να καθιερωθείτε ως  Σαμάνος  – Ντόκτορ της φυλής έχοντας και ένα κολιέ στο λαιμό σας αποτελούμενο από τα πιόνια του σκακιού.

10/ Μάθετε να μαγειρεύετε! Τρομερά χρήσιμη ικανότητα, που θα εκτιμηθεί δεόντως μετά την καταστροφή. Ποτέ μάγειρας δεν πείνασε!  Θα αρχίσετε με απλά γεύματα, βραστά αυγά, μακαρόνια μπολονεζ, σμαράγδι ζαρκαδιού με σπανάκι σε σάλτσα μελανιού σουπιάς,  για να πάτε σε πολύ πιο εξεζητημένες γεύσεις έπειτα όπως ροστ μπιφ σκύλου, και γάτα ογκραντεν! Και εάν είσαστε υπερβολικά φιλόδοξοι που ξέρετε? Μπορεί κάποια στιγμή να μαγειρεύετε και ανθρώπινα κοτολετάκια με σούπα ματιών! Μαγειρική! Ένα επάγγελμα, μια τέχνη, μια αγάπη, με τεράστιες προοπτικές μετά την καταστροφή!



  880 λέξεις!

 Το βγάλαμε το μεροκάματο  και σήμερα! Δεν έχει άλλο, δεν θα σας τα μαθαίνω όλα εγώ πχια!

 Μέχρι το επόμενο 400αρικο….. Ούπςςςς!

 Μέχρι την επόμενη ανάρτηση ήθελα να πω!


Adios amigos Locos







Λάζαρος Μότσανος

Thunderdom 15/3/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου