UA-50457385-1

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Να και το τέταρτο και τελευταίο μέλι της χρονιάς

 


 Και για το τέταρτο και τελευταίο μέλι της χρονιάς ήρθε η ώρα να βγει από τα δοχεία ωρίμανσης. Ακόμη ένα υπέροχο κατακόκκινο μέλι, γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, γεμάτο ιστορίες από ατελείωτα πευκοδάση με θέα την καταγάλανη θάλασσα. 

 Ένα υπέροχο μέλι που συνδυάζει την δυνατή και πηχτή υφή του πευκομέλου, με τις απαλές νότες που  χαρίζει το μέλι από τον αρκουδόβατο. Ένα ελαφρά διαφορετικό μέλι από το τρίτο μέλι της χρονιάς (ένα ακόμη φανταστικό πευκόμελο), που μας χαρίζει μια διαφορετική επιλογή στην γευστική γκάμα των μελιών μας. Ένας τρομερός συνδυασμός μελιού από μελίτωμα πεύκου, αλλά και ανθόμελου που έδωσε ο αρκουδόβατος! Μια υπέροχη μείξη γεύσεων προορισμένη να σας ξετρελάνει.

 Ένα ακόμη μέλι που θα σας κρατά συντροφιά στις κρύες μέρες του χειμώνα, καθώς θα ζούμε δύσκολες καταστάσεις, μα και τόσο αναγκαίες για την υγεία μας, λόγου της καραντίνας. Μια καραντίνα που μπορεί να την γλυκάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κόκκινο μέλι από τα βουνά της Χαλκιδικής. 

 Μια γεύση Χαλκιδικής για όλους από μας που φέτος δεν την χαρήκαμε με την παρουσία μας. Μια ατελείωτη γεύση πευκοδάσους και θαλάσσιας αύρας,  ένα μέλι γλυκό και κόκκινο που σκοπό έχει να σας ξυπνήσει στις μνήμες σας ηλιοκαμένα κορμιά σε παραλίες με ξανθή άμμο.

 Οι γλυκές μνήμες έχουν ήδη συσκευαστεί μέσα σε γυαλί και σας περιμένουν, εσείς τι περιμένετε για να τις γευτείτε? 




 Adios Amigos Locos


 Λάζαρος Μότσανος

 Σοχός 22/11/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου