UA-50457385-1

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Προειδοποίηση στον "μάγκα" που αναποδογυρίζει τα σημάδια

 

 

 Αυτή η προειδοποίηση απευθύνεται στον κομπλεξικό μαλάκα που νομίζει ότι είναι "μάγκας", και δε μπορεί να συγκρατήσει να νευράκια του, και αναποδογυρίζει τα σημάδια μου, είτε γιατί θέλει τα μέρη που κάνω τοποθετήσεις, είτε θέλει απλώς να με διώξει από τα μέρη που δουλεύω, είτε το πιθανότερο, είναι ένας τιποτάς και πουθενάς και δεν μπορεί να ανεχθεί ότι είμαι ικανός για ότι είναι ανίκανος να κάνει!

 Μην αγγίξεις ποτέ ξανά σημάδι μου ή κυψέλη μου, μην σε δω ποτέ μέσα σε μελισσοκομείο μου, μην τολμήσεις ποτέ ξανά να με μιλήσεις, να με κοιτάξεις, είτε καν να ξαναδιαβάσεις το blog μου (γιατί ξέρω ότι το διαβάζεις, παρόλο που είσαι "παλιός" εσύ!). 

 Ξέρω ποιος είσαι εσύ που το έκανες αυτό, εσύ μπορεί να είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας και να μην μπορείς να σκεφτείς ένα βήμα παρακάτω σχετικά με τις συνέπειες των μαλακιών σου, αλλά εγώ, όπως και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, δεν έχουμε τέτοιους περιορισμούς. 

 Με που είδα αναποδογυρισμένα τα σημάδια μου όργωσα όλο το βουνό. Είδα τις δυο κυψέλες που έβαλες στα κρυφά, επίσης εγώ πάω κάθε 5-7 μέρες ακόμη και στα σημάδια που βάζω για να επιθεωρήσω εάν πάει κάτι στραβά, ξέρω δηλαδή και πότε έκανες την μαλακία που έκανες (έτσι είναι εάν δεν κάνεις "εντατική" μελισσοκομία μπορείς να είσαι πραγματικός μελισσοκόμος, και όχι ντεμέκ!). 

 Οπότε ένα και ένα μας κάνουν δύο! Τις ίδιες μαλακίες έκανες και πέρσι που πήγες να πάρεις ξανά χειρολαβές από τις κυψέλες μου στο βουνό (όπως ακριβώς είχες κάνει και πριν από μερικά χρόνια στην πεδιάδα!) αλλά μάλλον άκουσες ότι ερχόμουν και έφυγες σαν ποντικός, όπως και προπέρσι που έβγαλες το καπάκι και το κερόπανο από ζωντανό μελίσσι έξω από τα πεύκα στην Χρυσαυγή, αλλά και αναποδογύρισες τα σημάδια μου μέσα σε αυτό το πευκοδάσος!

 Δεν θέλει πολύ μυαλό να συνδυάσεις τα παραπάνω γεγονότα με το ποιος ακριβώς ήξερε για αυτές τις τοποθετήσεις μου, και μάλιστα να προσθέσεις ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχα γεγονότα στις τοποθετήσεις που δεν έχει ο "'ύποπτος"  γνώση του που είναι!

 Κόψε τις μαλακίες γιατί εκτός από τεράστιος μαλάκας άρχισες να γίνεσαι και τεράστιος αληταράς, δεν είσαι επτάχρονο, μην φέρεσαι σαν ένα τέτοιο κακομαθημένο κομπλεξικό κωλόπαιδο!

 Γιατί υπάρχει μια μελισσοκομική παροιμία που λέει "Μια φορά εύκολο να αναποδογυρίσουν τα σημάδια, δυο φορές εύκολο να πάρεις χειρολαβές από κυψέλες, τρεις φορές εύκολο να πάρεις το καπάκι από μελίσσι για να πεθάνει από το κρύο, χίλες φορές εύκολο να κλείσουν όλες οι πόρτες στα μελίσσια του μαλάκα που κάνει όλα τα παραπάνω"! 

 Όταν έχεις νευράκια να πηγαίνεις να ξεσπάς στην φουκαριάρα την γυναίκα σου που σε φορτώθηκε, πάνε και στο κατηχητικό και την εκκλησία για να το παίξεις καλός χριστιανός, και ντεμέκ καλός άνθρωπος, και ντουγρού μετά για τον σύνδεσμό της Χρυσής Αυγής για να πλακώσετε, είκοσι ζώα μαζί, στο ξύλο κανένα φουκαρά μετανάστη, ή τον παππούκα τον Μπουτάρη, ή αρχίστε τις πίπες μεταξύ σας, ή ότι άλλο κάνετε εσείς τα "μπουμπούκια" της Χρυσής Αυγής μεταξύ σας.

 Μακριά από μένα, μακριά από τα μελίσσια μου, μακριά από το blog μου.

 Hijo de puta!



Bear's Nest

20/5/2022

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου