UA-50457385-1

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Να και το τελευταίο μέλι της χρονιάς





 Και είναι γεγονός το τελευταίο (τέταρτο) μέλι της χρονιάς 2017 βγήκε από τα δοχεία ωρίμανσης. Σαν να άργησε πολύ θα μου πείτε, και θα συμφωνήσω. Φέτος εκτός από μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική όσο αφορά τον όγκο εργασίας  (οπότε και άργησε σχετικά και η εξαγωγή του μελιού) αντιμετωπίσαμε και ένα δυσκολοεπίλυτο πρόβλημα χώρου στο εργαστήρι μας όπου πλέον θα πρέπει να φιλοξενηθούν μηχανήματα μελισσοκομικά, πρώτες ύλες για την παρασκευή τροφών (θα ακολουθήσει στο μέλλον σχετική ανάρτηση), καθώς και ένας ιδιαίτερα αυξημένος όγκος αποθεμάτων μελιού της φετινής παραγωγής. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε πρώτα να φύγει μια ποσότητα μελιού από τα αποθέματα που έχουμε ήδη συσκευάσει, για να αδειάσουμε τα δοχεία ωρίμανσης και να συσκευάσουμε το τέταρτο μέλι της χρονιάς.

 Τέταρτο μέλι της χρονιάς που δυστυχώς δεν μας ήρθε στις ποσότητες που αναμέναμε, αλλά πάλι θα μπορέσει να μας συνοδεύσει (μαζί με τα αποθέματα και από το τρίτο μέλι της χρονιάς) στους επόμενους μήνες μέχρι να ξαναπάρουμε παραγωγή από τα μέλια της φετινής χρονιάς (2018).

 Μπορεί να ήταν λιγότερο σε ποσότητα το τελευταίο κοκκινέλι μας, αλλά αποτελεί ένα μικρό θαύμα από αξεπέραστες γεύσεις. Ένα δυνατό και γευστικότατο πευκόμελο, με ονειρεμένη γεύση και πλούσια αρώματα, και μια ασυνήθιστη λαμπερή κόκκινη όψη. Ένα πραγματικά αξιομνημόνευτο μέλι που θα στοιχειώνει την μνήμη μας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Και φυσικά περιμένει από εσάς να μοιραστείτε την χαρά μας, καθώς και την περηφάνια μας, σχετικά με την ποιότητα των μελιών που προσφέρουμε διαχρονικά στους παλιούς πιστούς καθώς και στους νέους πελάτες μας.

 Με αυτό το μέλι ολοκληρώνεται και η γκάμα των προϊόντων που μας χάρισε η χρονιά 2017. Μια απαιτητική και φοβερά δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η κάθε παραγωγή μας βγήκε εξαιρετικά επίπονα και κοποβόρα. Μια χρονιά που χρειάστηκε να εξαντλήσουμε την αντοχή μας σε ατελείωτα δρομολόγια πάνω σε ένα δύσκολο σερί στοιχημάτων σε τοποθετήσεις πάνω στο παιχνίδι του κυνηγιού της νεκταροέκκρισης. Άλλοτε επιτυχημένο, και άλλοτε όχι. Και αυτό για να μπορέσουμε και να παράγουμε τους όγκους παραγωγής που πλέον χρειάζονται για το ευρύ δίκτυο πωλήσεων μας , αλλά κυρίως για να προσφέρουμε την δεδομένη πολύ υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει το μέλι μας. Και για ακόμα μια χρονιά αυτή η αποστολή εξετελέσθη πλήρως!

 Απλώς απομένει από εσάς να απολαύσετε το μέλι μας, και να χαθείτε στην μοναδική μαγεία που προφέρει η απαράμιλλη γεύση του και τα ασυναγώνιστα αρώματα του. Εμπρός το λοιπόν, τι περιμένετε?








Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 22/1/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου