UA-50457385-1

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο ειδήσεων Μέγιστης Κυανόλευκης Ελλάδος εν το Σωτήριο έτος 1200 μ.χ.


Αστυνομικόν Δελτίον.

 Ριχάρδος επονομαζόμενος Λεοντόκαρδος εφυλακίσθει εν μπουζού εις Νορμανδίαν, ώσπερ ο Ρομπέν των Χρυσών δει περάσει περασάδα πάντοθεν ενεχυροδανειστήριων δια να έβρει  λύτραν  επί σκοπού την  διάσωση του από τους κακούς Φράγκους προτού ανακαθίσει εν  θρόνο της Αγγλίας  αδερφός του Ιωάννης ο Ακτήμονας.

Θεολογικόν Δελτίον.

 Μητροπολίτης Συμβασιλεύουσας Άνθιμος ενδελεχώς αμφισβητών όστις υπάρχουσι άλλοι πλανήτες εν ουρανό, λέγουσι χαρακτηριστικά  "Ένας λόγιος που δεν ενθυμούμαι τούτου όνομα μου ειπών, μπαρμπούτσαλα εστί  τα περί πλανητών, διότι ήτο υπήρχον θα έπεφταν εν ταύτα ανελλιπώς αι Άγγελοι εκ Ουρανού ώστε δεν θα ήτο δύνατο να εκκινήσουν εν των εργασίων των δοξάζουσι και ψαλμωδούσι Κύριων" λέγουσι ταύτα και φέροντος ιδιότητα του ως Μέγας Ιεροεξεταστής διέταξε  Θανάτωση του Τζορντάνο Μπρούνο επί πυράς δια βδελυρές, φαύλες, και ψευδείς δοξασίες ενάντιες προς την Θεία Δημιουργία.

Αθλητικόν Δελτίον.

 Η ομάδα της συντεχνίας Χαρτιού της Βασιλεύουσας ηττήθηκε με δις τερματιές έναντι ουδεμίας από την ομάδα των κωλοαεριστών εκ Αμστερλάμδου. Ο αγών εξελίχθηκε ομαλά με ποικίλες εθιμοτυπικές αψιμαχίες περιλαμβάνοντας υγρό πυρ εις τας κερκίδας εκ των οπαδών της συντεχνίας του Χαρτιού. Ο δε παρατηρητής  αγώνος επιβεβαίωσε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνος, και επικυρώνοντας το πορφυρό φύλλο αγώνος με χρυσοβουλουκέριων, και σχολιάζοντας εν των παρατηρήσεων του «Αι οπαδοί ήτο άψογοι εις τας ρίψεις των φιαλιδίων υγρού πυρός, τα πάντα εκίνησαν ομαλώς, δόξασι τον Ύψιστο που δεν υπήρχαν Ουρκ Χαι και Μαο Μάο της συντεχνίας των Αετών του Βορρά που δύναται να ρίπτουν ελάσσονες πάπυρούς εν των αγωνιστικών χώρων!»


 Adium amigum locum





Χαρτουλάριος Λάζαρος Άρκτος Μότσανος

Εν Βασιλεύουσα εν το Σωτήριο έτος Χιλιάδες δις δεκάδες μια έτη οκτώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου