UA-50457385-1

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Το σημαντικότερο πράγμα στην μελισσοκομία



 Λοιπόν παίδες αποφάσισα να αλλάξω πλήρως το στιλ γραφής μου μια που μου επισήμαναν ότι πλατιάζω στα κείμενα μου, οπότε από εδώ και πέρα οι αναρτήσεις μου θα τηρούν αυστηρά τον κανόνα ότι δεν θα υπερβαίνουν τις 250 λέξεις!

  Δυστυχώς μπορεί ορισμένα από αυτά που θα ήθελα να πω και θα ήταν βασικά σε κάθε ανάρτηση να θυσιαστούν εξαιτίας αυτού του κανόνα, αλλά δεν μπορώ να μην αφουγκραστώ τις ανάγκες του αναγνωστικού μου  κοινού και θα υπάρξουν οι αναγκαίες αλλαγές από εδώ και πέρα.

 Και αφού το διευκρινίσαμε αυτό, ας πάμε να μιλήσουμε για το σπουδαιότερο πράγμα στην μελισσοκομία, αυτό που θέλετε όλοι οι νεότεροι μελισσοκόμοι να ακούσετε από εμάς τους παλιότερους, και θα σας εξασφαλίσει όχι μόνο γερές παραγωγές, αλλά επίσης υγιή μελίσσια τα οποία θα ξεχειμωνιάζουν χωρίς ιδιαίτερες απώλειες τον χειμώνα, και θα έχουν μια  εκρηκτική και πρώιμη ανάπτυξη αρχές της άνοιξης και θα οροθετούν τις παραγωγές της επόμενης χρονιάς σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

 Φυσικά και ότι θα σας γράψω αποτελούν βιώματα δικά μου, αλλά και γνώσεις που απέκτησα από τον δάσκαλο μου, σε συνδυασμό με τα πορίσματα που έβγαλα έπειτα από την μελέτη της μελισσοκομικής θεωρίας. Πορίσματα που τα τέσταρα και πάνω στην κυψέλη για να δω εάν πραγματικά μπορούν να δώσουν τις υψηλές αποδώσεις που προανέφερα.

 Μετά από χρόνια εντατικών δοκιμών πάνω σε μερικές εκατοντάδες μελίσσια, σε διαφορετικές νεκταροεκκρίσεις και μελιτωεκκρίσεις, και πληθώρα καιρικών συνθηκών, μπορώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα να πω ότι το σημαντικότερο  πράγμα στην μελισσοκομία είναι το ……



 Σημείωμα Αρχισυντάκτη Ποιο μέρος του κανόνα των 250 λέξεων δεν καταλαβαίνεις?!?! Γράφε λιγότερα αγόρι μου!





3 σχόλια:

  1. Τρομερό!
    Να ξερεις οτι πανω απο τον αρχισυντάκτη ειναι ο διευθυντής σύνταξης. Αυτος αποφασίζει.
    Αυτο για τη πρωτομαγιά και δεν ξαναστελνω
    https://youtu.be/IeEn4PQicqY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μασάς γράφε και κάνε εποικοδομητική κριτική, χρειάζεται, και ακόμα η γραφή μου θέλει βελτιώσεις είναι κάπως ωμή, και όχι τόσο τεχνική όσο θέλω, και κυρίως είναι υπερβολικά γεμάτη!

      Ναι είναι υπερβολική, αλλά όχι όσο το humor μου! Από και εάν είναι υπερβολικό! Χα χα χα.

      Μερικές στιγμές χαλαρότητας πριν την κόλαση της άνοιξης, μας αξίζουν σε όλους μας.

      ΥΓ. Μουσικάρες ρε μαιμούνι! Που τις βρίσκεις!

      Διαγραφή
  2. Παλια και νεα ακουσματα, αλλα το μπλοκ ειναι για την μελισσοκομία και εσυ προσθετεις προβληματσμους οχι σαν κατι αλλους με τιτλο: τρομερο δειτε τι επαθαν τα μθλισσια του ανοιγεις και διαβαζεις οτι τα ξεχειμωνιασε χωρις τροφες...
    Καλη ανασταση οτι επιθυμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή