UA-50457385-1

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Εκλογές Τώρα!



 Τι λέει άρρωστοι?

 Σας έπιασε το στερητικό σύνδρομο τώρα που τελείωσαν οι εκλογές?

 Καμιά τρεμούλα στα χέρια?

 Κανένα ρετάρισμα στην ομιλία?

 Κανένα γλάρισμα των ματιών?

 Σάλια τρέχουν από το στόμα?

 Ααααα από όλα έχει το κατάστημα ε?

 Χα χα χα.

 Μην μασάτε θα έχετε ακόμα μια δόση από εκλογές σε ένα περίπου μήνα, και μετά πάπαλα για τέσσερα χρόνια (καλά λέμε τώρα! Γιατί κάτι μου λέει ότι εκτός από καλά γέλια τα επόμενα χρόνια με αυτά τα γίδια στην βουλή θα έχουμε επίσης και μεγάλα πολιτικά δράματα χα χα χα).

 Οπότε εσείς καημενούλια μου πως θα την βγάλετε χωρίς την εβδομαδιαία δόση σας?

 Μην μασάτε εδώ είναι ο Ακρούδας!

 Ελπίζω να έχετε κρατήσει όλα εκείνα τα ψηφοδέλτια που σας έδωσαν οι τόσοι υποψήφιοι (έλα που μου κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε! Εκείνα τα σταυρωμένα και με το barcode επάνω για να ξέρουν ποιος ψήφισε τι).

 Τα έχετε ακόμα ε?

 Ωραία! Μην τα υπολογίζετε για προσανάμματα στην σόμπα για τον χειμώνα, θα κάνουμε άλλη ομορφιά εμείς.

 Οπότε θα πάρω μερικές κυψέλες μου και θα κάνω πάνω στην οροφή τους μια σκισμή με γωνιακό τροχό και θα τις βάλω σε κεντρικά σημεία στα χωριά και στις πόλεις και εσείς θα παίζετε «εκλογές» με τα ψηφοδέλτια που σας έχουν δώσει όλοι αυτοί οι υποψήφιοι (και εάν είσαστε και καλά παιδάκια ίσως βγάλω και από μέσα τους τις μέλισσες! Χα χα χα).

 Και μάλιστα μπορείτε και να κάνετε και καταμέτρηση, και μετά να ανακοινώνετε τα αποτελέσματα σε όσους δεν βγήκαν δημοτικοί σύμβουλοί ή δήμαρχοι για να χαίρονται και αυτοί, μια που ξεχάσανε ότι σε κάθε δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν 30-40 θέσεις, και συνολικά όλοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο, οπότε μαθηματικά μάλλον κάποιοι θα μένανε έξω από τα καλά τα κόλπα!

 Χα χα χα.

 Αχ αχ αχ!

 Τι Άγιος άνθρωπας αυτός ο Αρκούδας που όλα τα πολιτικά πρεζόνια καθώς και τα χασικλόνια που με αίσθημα ευθύνης ασχολούνται με τα κοινά τα σκέπτεται!

 Χα χα χα.


 Adios Amigos Locos











 Μότσανος Λάζαρος

 Σοχός 3/6/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου