UA-50457385-1

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Μελένια Χριστούγεννα


 Καλά Χριστούγεννα  τσακαλάκια μου για εσάς και τις οικογένειες σας. Είθε κάθε όνειρο σας αβίαστα και εις ολόκληρο να πραγματοποιηθεί. Είθε κάθε πρόβλημα, δυσχέρεια, άγχος να έχει δόντια από βαμβάκι για σας.

  Είθε οι πιο αδύναμοι των συμπολιτών μας, να βρούνε τις ευκαιρίες που αξίζουν για να μπορέσουν να διασφαλίσουν όχι μόνο τα απαραίτητα για την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους, αλλά και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν και ότι ήταν αυτονόητα για όλους μας πριν από λίγα μόλις χρόνια.  

 Είθε να έρθουν και για το έθνος μας καλύτερες ημέρες,  και να αρχίσει η ακριβοθώρητη ανάκαμψη του, και αναγέννηση του, οικονομική, κοινωνική, και πνευματική.

 Είθε για όσους από τους συνέλληνες που έχουν επιλέξει να κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή εκτός των ορίων της χώρας μας να τους έρθουν όλα εύκολα σε αυτό το νέο τους  ξεκίνημα. Η αγάπη μας, και η σκέψη μας είναι μαζί τους.

 Είθε και όσοι συνάνθρωποι μας έχουν βρεθεί στην πατρίδα μας είτε λόγου επιλογής, είτε λόγο των περιστάσεων του ταλανίζουν την ζωή τους, να βρουν ανοιχτές ψυχές και χαμογελαστά χείλη στην προσπάθεια τους να χτίσουν εκ νέου την ζωή τους και το μέλλον τους.    

 Είθε και ο Αρκούδας να βρει την υπομονή να ακούει αβέρτα τα τρελά σας, και να μην του γυρίσουν κάποτε τα μυαλά ανάποδα, και δημιουργήσει τίποτα θανατερά βιολογικά όπλα και ξεπαστρέψει όλη την Ανθρωπότητα!

 Χα χα χα.


Adios Amigos Locos

Μότσανος Λάζαρος
Σοχός 24/12/2016

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. χρόνια πολλά και καλά σε μια από τις ευγενικότερες ψυχές της Ελληνικής μελισσοκομίας.

      Διαγραφή