UA-50457385-1

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Μπάμπης ο Σουγιάς και μελισσοκομία


 Εικόνα: Ο Μπάμπης ο Σουγιάς λίγο προτού αρχίζει να σπάζει κυψέλες με Αθηναϊκούς (και νότιους) κωδικούς στα πεύκα στην Χαλκιδική. 

 Αποκλειστικό!!!

 Χθεσινή Δήλωση του Μπάμπη του Σουγιά για το απρόσμενο (ναι καλά!) αποτέλεσμα του Ποδοσφαιρικού  ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

 Ρεπορτερατζίας: Μπάμπη τι έχεις να πεις για το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Τι να πω για αυτά τα χάλια!! Τι να πω! Α ρε πρόεδρα! Να έχεις ρίξει τόσα λεφτά, και να είμαστε ακόμα να μας κλαίνε οι ρέγκες!!! Αδιόρθωτος! Α-ΔΙ-ΟΡΘΩ-ΤΟΣ λέωωωωω!!! Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, ρίχνει με την σέσουλα λεφτά, και ακούει τον κάθε άσχετο, και άμπαλο στο τι να κάνει, και τι να αγοράσει, και μας έχει κάνει ζωολογικό κήπο και παιδική χαρά, σαν τον Παναθηναϊκό του Φον Αλαφούζεν!!!! Τι να σε πω ρε πρόεδραααααααααααααα?!?!?!

 Μιλάμε μια κατάσταση τώρα σαν να είσαι νέος μελισσοκόμος μισοάμπαλος από την μελισσοκομία, να έχεις ρίξει ένα σωρό λεφτά για μελίσσια, κυψέλες, και μηχανήματα εδώ και χρόνια, και να κάθεσαι να ακούς το τι θα κάνουν τα μελίσσια στα πεύκα από ένα τύπο 800 χιλιόμετρα μακριά από σένα, που δεν έχει μελίσσια στα πεύκα, και κοιτά το τι λένε τα μετεωρολογικά δελτία, και οι ζυγαριές (που έχουν άλλοι), και βγάζει πρόβλεψη μόνο από αυτά! 

 Όσο χάπατο είναι ο νέος μελισσοκόμος που ακούει τον κάθε τρόμπα μελισσοπροφήτη, τόσο χάπατο είναι και ο πρόεδρας που ακούει τον κάθε τρόμπα μάνατζερ! Ούτε στην Μπαρτσελόνα δεν γίνονται αυτά!!! Α ρε πρόεδρα!Α ρε πρόεδρα!!!

 Ρεπορτερατζίας:  Και με αυτή την αποκλειστική δήλωση του Μπάμπη του Σουγιά κλείνουμε και την σημερινή εκπομπή «Μούφα ο προπονητής, παλτό το Μπακ το αριστερό» του Τούμπα Λίμπρε TV (Πρώην Ε! χα χα χα).    


Adios Amigos Locos



Μότσανος Λάζαρος

Θεσσαλονίκη 25/8/2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου