UA-50457385-1

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα



 Και συνεχίζουμε την τηλεοπτική αναμετάδοση μας με μια συνέντευξη του δημοσιογράφου μας Λάζαρου Λαζάρου στον Μπάμπη τον Σουγιά μετά τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ με Πακιστανούς μέσα στην Αθήνα.


 Ρεπορτατζίας: Μπάμπη θα μας πεις τι έγινε στα επεισόδια μεταξύ των Παοκτσίδων και των Πακιστανών χθες στην Αθήνα?

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Ποια επεισόδια μεταξύ Παοκτσίδων και Πακιστανών στην Αθήνα? Δεν έγινε τίποτα τέτοιο χθες! Τι με λες τώρα ρε φιλαράκι?  

 Ρεπορτατζίας: Μα τι λες Μπάμπη? Όλο το απόγευμα τα κανάλια πρόβαλαν σκηνές με εσάς να κάνετε ντου στην συγκέντρωση των Πακιστανών και να τους τρέπετε σε φυγή! 

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Α αυτό! Τίπουτας! Κάτι Παναθηναϊκοί είχαν μαζευτεί κοντά στην ομόνοια επειδή ο Φον Αλαφούζεν άφησε ορφανό τον Παναθηναϊκό, και δεν βάζει λεφτά για να μείνει στην Α΄Εθνική, και θα πέσει από του χρόνου κατηγορία να παίζει με τον Άρη μαζί με τα τρακτέρ, και να βάζουν φωτό με Παοκτσίδες που ξυπνάνε από κώμα από το 1985 και να ρωτάνε Ντεμέκ "Πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει η Παοκάρα?", και δεν μας αφήνανε να περάσουμε από τον δρόμο για να πάμε στο γήπεδο, και μας λέγανε "Να κάνετε την κύκλα ρε κωλογουφτοί, βρωμεροί μπανάλ μπαοκτσίδες, που δεν ξέρετε και τον Μπουλγκάρι, τον κοσμηματοπώλη!" και μας κουνούσαν κάτι πράσινες σημαιούλες, και τους τις βάλαμε στον κώλο τους να παριστάνουν τους πετεινούς και τους στείλαμε για νανάκια τις λουμπίνες τους χίπστερ με τα γένια!!!

 Ρεπορτατζίας: Ρε Μπάμπη αυτοί δεν ήταν Παναθηναϊκοί! Αυτοί ήταν Πακιστανοί και γιόρταζαν την γιορτή του Μωάμεθ! 

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Λες ε? Μα ήταν κοντοί και μαυρουδεροί! Σαν Αθηναίοι ένα πράμα! Φορούσαν και κάτι παλτά μακρυά σαν φουστίτσες! Τους είδαμε και εμείς λέμε αυτοί για Παναθηναϊκοί με μοιάζουν! Δεν φορούσαν και φερετζέ να τους πάρουμε για Αεκτσίδες άλλωστε! Οκ παρεξήγα! Σόρρυ! Γράψε λάθος! Αααααααα και για αυτό φώναζαν "Ναζί ναζί" όταν πήγαν να μας κάνουν στην αρχή Ντου! Και εμείς τους ορμήξαμε φωνάζοντας "Να μην ζει κανένας σας ρε κωλοβαζελίνοι!!!". Δεν πειράζει! Ζωή να έχουμε και οι δυο μας, να τσαμπουκαλεύονται αυτοί, να τους κυνηγάμε μέχρι την Λαμία εμείς, ξέρεις παιχνίδι να γίνεται, νταβαντούρι και τζερτζελές, να έχουν να λένε και εκεί στο Πακιστάν στα παιδάκια τους "Καλοί οι Έλληνες αλλά μαϊντανοί πολύ, ευτυχώς είδαμε και τα στρατά του Αλέκου του Μέγα, και μας βοήθησαν λίγο στο Σωβέ* και στο τρέξιμο, ας είναι καλά τα παιδιά, μερίμνησαν για την υγεία μας!".

 Ρεπορτατζίας: Ναι ρε Μπάμπη αλλά θα δημιουργήσετε κανένα διπλωματικό επεισόδιο με το Πακιστάν με αυτά και αυτά! Θα πούνε ότι είμαστε ρατσιστές όλοι εμείς οι Έλληνες, και ότι τους κακομεταχειριζόμαστε!

 Μπάμπης ο Σουγιάς: Τι με λες ρε φιλαράκι? Σοβαρά? Ρατσιστές εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ε? Ρατσιστές εμείς που σπάμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σαλονίκη, και όχι αυτοί που τα λένε τάτσι μήτσι κώστι με τον καράφλα, τον χοντρό, τον Παναγιώταρο μέσα στην πρεσβεία του Πακιστάν ε? Έτσι ε? Ωραία για να τα πω και αλλιώς σαν μικρό παιδί που είμαι και εγώ! Είτε Γαύρος, είτε Βάζελος, είτε Χανούμι, είτε Σκουλήκι, είτε Πακιστανός, είτε Αλλινας, είτε Εξωγήινος, είτε Πασοκ, είτε Νουδούς, είτε Λεβέντης, είτε Μπομπολίσκος ότι σταθεί στο δρόμο μας το διαλούμε, ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλους, και ξύλο και παλούκια μέσα στους κώλους, οι δρόμοι ανήκουν στα Παόκια τελεία και παύλα, ΠΑΟΚ είσαι καύλα!!!! Οοοοοοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ, Οοοοοοοοο Ομαδάρα! Παοκάρα μου για σένα έχω τρελαθεί, δεν με νοιάζει ούτε η χρεοκοπία, στα παπάρια μου η Χρυσή Αυγή και οι Πακιστανοί, εγώ θα έρθω να σε δω στην Αλλινία, και όταν πτωχεύσουμε σε λίγα χρόνια, και όταν πληρώνουμε ξανά με τις δραχμές, θα ταξιδεύουμε μέσα στα χιόνια, όσο υπάρχεις θα υπάρχουν εκδρομέςςςςςςςςςς!!!" Άντε γεια σας και χαρά σας!  

 Ρεπορτάτζίας: Και με αυτή την τελευταία δήλωση του Μπάμπη του Σουγιά κλείνουμε το κύκλωμα, τον λόγο πίσω στα κεντρικά για την αποφώνηση.

 Ευχαριστούμε Λάζαρε Λαζάρου για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρες από τον Μπάμπη τον Σουγιά! Ελπίζω να μην θελήσουν εκεί στον Βορρά να κάνουν ποτέ κανένα Δημοψήφισμα σαν την Καταλονία, γιατί αυτούς δεν τους κόβω εύκολα να κάνουν κωλοτούμπες, και δεν θα το γλιτώνουμε το διαβατήριο στα Τέμπη!! 

 Και με αυτή την αποκάλυψη κλείνουμε και σήμερα κυρίες και κύριοι την ζωντανή μετάδοση από το Τούμπα Λίμπρε TV, μέχρι τα επόμενα επεισόδια........



*Σωβε= Σωματική Βελτίωση


 Λάζαρος Μότσανος

 Τούμπα Λίμπρε TV 27/11/2017
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου