UA-50457385-1

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Politically Correct


 Λοιπόν το αποφάσισα θα γίνω διάσημος, πλούσιος και ισχυρός!

 Τόσο διάσημος που θα με παίρνουν συνεντεύξεις η Αννούλα η Μπουσδούκου, η Σια η Κοσιόνη, και η Εύα η Αντωνόπουλου (εξυπακούεται ότι θα συχνάζω μόνο στα μνημονικά και καθεστωτικά ΜΜΕ ως πραγματικό μέλος της Ελίτ και των Εστέτ αυτού του τόπου!!!).

 Φυσικά για να το πετύχω αυτό θα πρέπει να περιορίσω το στοματάκι μου, και να θέσω όρια σε αυτά που θεωρώ ελευθερία του λόγου (γραπτού και προφορικού), και να αρχίζω να γίνομαι πολύ περισσότερο Politically Correct ή για όσους ομιλούν την Νεότερη Ελληνικήν να γίνω πολιτικά ορθός!

 Θα πρέπει δηλαδή να στρογγυλεύω τον λόγο μου ώστε να μην είναι προσβλητικός για κανένα ή να τίθεται καν στην σκέψη κανενός ότι μπορούν τα λεγόμενα μου (γραφόμενα μου) να κάνουν διακρίσεις σε κάποια από τις πολυάριθμες μειοψηφικές ομάδες που βρίσκονται εκεί έξω.

 Οπότε από εδώ και πέρα δεν θα αναφέρω ποτέ ξανά: 

 Τα όμορφα θηλυκά ως πιπίνια, καινάρια, μωρά, σούπερ ντούπερ μέγκα ούαου ούλτρα μπείμπς.

 Τους πολιτικούς ως λαμόγια, σπέρματα του Σατανά, καρεκλοκένταυρους, σφουγκοκωλάριους, άτομα ικανά να ρουφούν τον ιδρώτα από τα αρχίδια των νεκρών.

 Τους διακυρίσσωντες δημοσίως και αυτόκλητος την γνώμη τους στα κοινωνικά δίκτυα ως βλαμμένους, τρελούς προφήτες, τζαζεμένους, αλαφροΐσκιωτους, Αλλού Φαν Παρκ.

 Τα αγόρια με φράντζα και κοντομάνικο μπλουζάκι με V άνοιγμα στο λαιμό για να φαίνονται τα έργα τέχνης δερματοστιξίας που διαθέτουν ως κλαρινογαμπρούς, κάγκουρες, λακαμάδες, βουτηροχλεχλέδες, φλώρους κλαρινάτους.

 Τους διαρκώς αυτοφωτογραφίζοντες και αυτοπροβαλόμενους πάλι στα κοινωνικά δίκτυα ως νάρκισσους πουθενάδες και τιποτάδες, οι κοίτα κόσμε υπάρχω, το απέραντο χαζομουρητό μέσα στην απέραντη μπουγάδα ενός κενού μυαλού (το έπιασες το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε? Χα χα χα).

 Τους εκάστοτε συμπεγματικούς χαρακτήρες που εκδηλώνουν δημόσια τον προβληματικό τους χαρακτήρα ως κομπλεξάρες του Κερατά, αντάμ γιοκ μπελά τσοκ, μικροτσούτσουνους, ταριφάδες. 

 Επίσης δεν θα ξαναγράψω ή θα ξαναπώ ποτέ τις λέξεις: μαλάκας, μαλακία, πούστης, πούστρα, καβαντζόπουστρα, πουστιά, κώλος, κωλομπαράς, νταβάς, νταβατζής, αρχίδια, πούτσος, γαμήσι, γαμημένος, κερατούκλης, μπαγλαμάς, κωλοσφυρίχτρας,  κωλοπαίδι, μπαστάρδι, πουταναριό, καραπουτανάρα, κοντοπούτανος, ψωλή, ψωλοαρπάχτρα, μουνί, μουνάρα, πλακομούνα, κωλοτρυπίδι, βρωμόπουστρας, ξεκωλιάρης, παπάρι, παπάρας, μουνόχυσμα, κατουροπότης, κουνελοπνίχτης, κουραδοκόφτης, σκατοσπρώχτης, αγαθομούνης, κλαφτομούνης, κάργια, αλλαξοκωλιά, ανωμαλιάρης, καυλιάρης,  καυλάκι, σεξοπορνοδιαστροφικός, χαντούμης, τσιμπούκι, τσιμπουκόχειλα, πίπα, βυζιά, βυζόμπαλα, ρουφιάνος, σπιούνος, πουτανόγρια, πορνόγερας, καριόλα, σκατόφατσα, πουτανόφατσα, ξεπετάχτρα, και πολλές, πολλές πολλές, ακόμα κακές λέξεις. Τουλάχιστο όχι όλες μαζί σε μια και μόνο πρόταση που θα την απευθύνω σε κάποιον με τον οποίο θα έχουμε έναν "έντονο διάλογο"!!! Χα χα χα. 

 Φυσικά και θα περιορίσω στο ελάχιστο το σαρκαστικό και καυστικό μου χιούμορ που μας δίνει αξέχαστες ατάκες όπως "Τι κοινό έχει το σύμπαν και οι βλάκες στο facebook? Είναι και τα δύο άπειρα!!" ή "Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, απλώς όχι αρκετά απελπισμένα αγάμητοι άντρες!" ή το κλασικό " Δεν είναι με τίποτα το ανθρώπινο είδος ηλίθιο, απλώς δεν ανήκεις εσύ σε αυτό!"  και αυτό για το οποίο με αγάπησε αμέτρητος κόσμος " Αν ήθελα να μιλήσω με ένα έξυπνο άτομο στο facebook θα έκανα και ένα δεύτερο προφίλ, και αμέσως μετά αίτημα φιλίας σε αυτό!".

 Οπότε από εδώ και πέρα θα έχετε μια πολύ πιο πολιτικά ορθή έκδοση μου να την βλέπετε και να την χαίρεστε, όταν θα μιλάει με την Άννούλα την Μπουσδούκα και θα της λέει τελείως σοβαρά "Και φυσικά έτσι μόνο θα αποτελέσει μέρος της λύσης, και όχι του προβλήματος, ο στρεβλός δημόσιος τομέας και θα αποτελέσει επίσης ένα εν δυνάμει πολλαπλασιαστή ισχύος της Ελληνικής Οικονομίας, και δικλίδα προστασίας του κοινωνικού κράτους, ως οφείλει!!!! Αχχχχχ τι ποδάρες είναι αυτές βρε φρεγάτα μου, και τι ματάρες πλάνες έχεις λαφίνα μου, και τι να πρωτοπω για τα καπούλια σουυυυυυυυυυυυυυ  στρογγυλοκωλαρού ζαργάνα μου !!!!!"

 Βρε δεν γαμιέστε λέω εγώ!!!

 Χα χα χα. 


Μότσανος Λάζαρος

Σκαι 20/12/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου