UA-50457385-1

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ζήσε τον Μύθο σου στον Σοχό


 Η παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη στα παιδιά που ρωτούν με αφέλεια "Καλά μήπως υπερβάλλεις λίγο για το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον Σοχό? Καλά να δεχθούμε ότι είναι πραγματικά έρημος γυναικών, αλλά το να πιστέψουμε ότι είναι επίσης και ένα από τα πιο κρύα μέρη της Ελλάδος σαν να είναι κομματάκι δύσκολο ε?".

 Δεν πιστεύετε ε? 

 Ωραία!

 Δικό σας το λοιπόν αυτό το φωτογραφικό αφιέρωμα τσακαλάκια μου!

 Χα χα χα. 


 Και μετά από 4 συνεχόμενες μέρες χιονόπτωσης έχοντας την καταιγίδα Σοφία να μας έχει σφίξει μέσα στην παγωμένη αγκαλιά της.

 Α ρε Σοφάκι! Αλλιώς εμείς σε ξέραμε!

 Χα χα χα. 





 Και Κυνόροδα του χειμώνα διαθέτει το κατάστημα.


 Φυσικά το Βαβά έχει δει και χειρότερα όπως φαίνεται και από προηγούμενη ανάρτηση του blog Ελά μωρέ ένα χιονάκι απλώς έριξε πως κάνεις έτσι! .


 Εδώ και πόσες μέρες διαρκώς περνά η αλατιέρα του δήμου (και το Γκρέϊντερ) για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, αλλά ιδιαίτερα δεν έχουν προσπαθήσει οι κάτοικοι του χωριού να βγούνε με τα αυτοκίνητα τους, κυρίως τα αγροτικά 4Χ4 των παιδιών που έχουν στάβλους κινούνται μόνο. 


 Παγωμένη έρημος.


 Είμαι που είμαι συνήθως ντυμένος μέσα στα λευκά σαν παγωτατζής, έχουμε και την πρώτη ύλη για να εξασκησουμε και το επάγγελμα!

 Χα χα χα.  





 Ούπςςςς! Τι έχουμε εδώ?

 Το συντριβάνι στο Κουλμνούκι το είχαν καθαρίσει πριν από 2-3 ημέρες τα παιδιά του Δήμου και το είχανε γεμίσει με νερό για να βουτήξουν των Φώτων οι γενναίοι για να πιάσουν τον Σταυρό. Τελικά εκτός από μαγιό, τρέλα, θα χρειαστούν και τσεκούρι για να το κάνουν αυτό! Να μην πω και αλυσοπρίονο μάλιστα!

 Χα χα χα.


 Τι λέει τσακαλάκια μου?

 Υπερβάλω?

 Χα χα χα.


 Αυτά λοιπόν και για σήμερα, μέχρι την επόμενη ανάρτηση....



 Adios Amigos Locos






Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 5/1/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου