UA-50457385-1

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Και η πέμπτη δημοτικού ψηφίζει Beric!



Απάντηση μαθητή πέμπτης δημοτικού στην ερώτηση της δασκάλας του "Ποιος χαρακτήρας θα θέλατε να είσαστε στο Game of Thrones και γιατί?"
Εγώ θα ήθελα να ήμουν ο Beric Dondarrion.
- Γιατί έχει το πιο χορταστικό για το στόμα όνομα: Μπεεεε-ρικκκκκ Ντο-ντάαααα-ρρρρρ-ρι-ονννννννννν! Αυτό δεν είναι όνομα, σιδηρόδρομος είναι.
- Γιατί έχει το απέθαντο αφού είδε γυμνή την Μελισσάντρα!
- Γιατί έβγαλε με το δάχτυλο του το ένα μάτι του αφού είδε ξανά γυμνή την Μελισσάντρα, αυτή την φορά χωρίς το μαγικό κολιέ της.
- Γιατί έχει ξεχάσει τι θα πει σαπούνι και δεν του καίγεται καρφί! Γιατί τι θα γίνει εάν πλυθεί? Θα βγάλει καμιά γκόμενα με όλες αυτές τις πληγές? Γιατί εάν δεν πλυθεί τι θα πάθει? Θα πεθάνει?
- Γιατί όταν μπαίνει μέσα σε ένα κάστρο που το μαγάρευσαν οι White Walkers μαζί με ένα μάτσο ακόμα κοράκια είναι ο μόνος που δεν τα ξύνει και είναι σε επιφυλακή διαρκώς, γιατί όταν κωλοβαράς κόσμος πεθαίνει, και ο Beric ξέρει κάτι παραπάνω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα!
- Γιατί στα αρχίδια του το ποιος θα κάτσει στον τσίγκινο θρόνο, αυτός έχει να πολεμήσει με τον Χάρο σαν τον Διγενή Ακρίτα.
- Γιατί είναι ο μόνος που τόλμησε να πει στον Σκύλο τον Κλιγκέιν "Σήκω Μαρί πούστρα και πολέμησε τα γαμημένα τα ζόμπι, μην έρθω εκεί και σε χώσω κάτι φλεγόμενο στον κώλο μωρή άσχημη λούγκρα!"
- Γιατί έχει ένα φλεγόμενο σπαθί! Ένα γαμημένο φλεγόμενο σπαθί!!! Πιο Cool από αυτό πεθαίνεις! Ή στην περίπτωση του Beric ίσως και όχι!

Αφιερωμένο στον μοναδικό μονόφθαλμο που ενώ άνηκε σε αδερφάτο δεν ήταν αδερφή!


Adios Amigos Muerte



Μότσανος Λάζαρος

Winterfell Elementery School 2/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου