UA-50457385-1

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό δοκίμιο


 Μου αρέσετε ρε μούτρα και ιδίως ο τρόπος που σκέφτεστε!

 Χα χα χα.

 Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό δοκίμιο, αυτό είναι ένα ευθυμογράφημα! 

 Εδώ δεν υπάρχει ούτε καν η έννοια της πολιτικής ορθότητας, όσοι θεωρείτε ότι η ελευθερία του λόγου θα έπρεπε να υπακούει στην παραπάνω έννοια δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεστε σε αυτό το blog και να διαβάζετε τις αναρτήσεις του! 

 Για σας μια χαρά σας εξυπηρετεί μόνο η ανάγνωση του τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ κάθε χρονιάς! 

 Χα χα χα. 

 Αφού διευκρινίσαμε τα παραπάνω πάμε στο ζουμί.

 Βρε ατιμούλικα τι μου στείλατε πάλι στην Βουλή? Τι τρομερές εμπνεύσεις ήταν αυτές? Τι έξαρση ευφυίας ήταν αυτή που σας χτύπησε την Κυριακή? Όλες οι επιλογές σας ήταν μια προς μια άψογες! Εύγε!

 Χα χα χα. 

 Αλλά μια από αυτές χτυπάει κόκκινα, και πιστεύω ότι ξεπεράσατε τον εαυτό σας με αυτή. Μπράβο! Μπράβο! Και ξανά Μπράβο! 

 Πόσο καλά σας έχω εκπαιδεύσει τόσα χρόνια! 

 Σας έχω κάνει τόσο τέλεια σεξοπορνοδιαστροφικούς! 

 Είμαι τόσο περήφανος για σας!

 Χα χα χα. 


 Να υποθέσω ότι και εσάς σας έχει εντυπωσιάσει η υπέροχη και πανέμορφη Νόνη ε? 

 Την έχετε ακούσει να μιλά σε συνεντεύξεις όπου πραγματικά αποπνέει αυτοπεποίθηση και εξυπνάδα (που πράγματι η γυναίκα τα διαθέτει αυτά στον μέγιστο βαθμό, εντυπωσιακή και σε αυτό!) ε? 

 Γνωρίζετε το βιογραφικό της, τις σπουδές της, την επαγγελματική της κατάρτιση, και είσαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις μιας θέσης βουλευτή που θα νομοθετεί για 4 χρόνια ε? 

 Ότι έχει τις νομικές γνώσεις για να μπορεί να κρίνει ως ορθά νομοσχέδια 400-500 σελίδων σε κάθε λεπτομέρεια τους ε? 

 Και αυτό σε διάστημα μιας εβδομάδας όσο συνήθως έχουν ως χρόνο οι βουλευτές ε? 

 Ότι έχει το γνωστικό οικονομικό υπόβαθρο για να κατανοήσει τους προϋπολογισμούς του κράτους που θα κληθεί και αυτούς να τους υπερψηφίσει ε? 

 Ότι έχει τις διοικητικές ικανότητες που μπορεί να κληθεί να επιδείξει εάν ο πρωθυπουργός της δώσει ένα υπουργικό πόστο, και θα έχει ως υφισταμένους της μερικές δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους ε?

 Δεν πιστεύω να ξέρετε την πανέμορφη Νόνη μόνο από τις φωτογραφήσεις της σε περιοδικά, τα ντεφιλέ που έκανε την δεκαετία του 90, ή τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις της ε?

 Δεν πιστεύω τα μόνα εκλογικά κριτήρια σας να ήταν τα δεύτερα ε? 

 Όχι ε?

 Ή μήπως θέλετε να υπάρχει ποσοτική αντιπροσώπευση στην βουλή από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων ε? 

 Φυσικά θα μου πείτε ότι τα μοντέλα ως αναλογία στην Ελληνική κοινωνία στάνταρ είναι λιγότερα από 1 στα 300 ε? 

 Και φυσικά οι τόσο όμορφοι άνθρωποι είναι στάνταρ λιγότεροι από 1 στους 3000 (ένα χωρίο 3000 ατόμων πες το πολύ, πολύ, να έχει ένα τόσο εντυπωσιακά όμορφο άτομο!) ε? 

 Θα μου πείτε ότι βαρεθήκατε να βλέπετε μια βουλή όπου οι δημοσιογράφοι και οι δικηγόροι είναι τουλάχιστο οι μισοί βουλευτές και θέλατε να βάλετε και άλλα επαγγέλματα στο μείγμα ε? 

 Φυσικά σε αυτό το μείγμα δεν χωράνε εργάτες ή ιδιωτικοί υπάλληλοι (4-5 το πολύ πολύ σε κάθε βουλή), άνεργοι (κανένας), κτηνοτρόφοι (μάλλον κανένας), και πολλές ακόμα επαγγελματικές κατηγορίες ε? 

 Δεν πιστεύω η μόνη διαφοροποίηση της πανέμορφης Νόνης που αξίζει να αντιπροσωπευθεί στην βουλή είναι η μοναδική εμφάνιση της ε?

 Όχι ε?

 Όχι μόνο σεξοπορνοδιαστροφικοί, αλλά και ψεύτες!

 Ου να χαθείτε χαίνιδες!

 Χα χα χα. 

 Να πω την αμαρτία μου εγώ δεν ψήφισα σε αυτές τις εκλογές, όχι αυτή την φορά από επιλογή, αλλά από έλλειψη επιλογών, είχα δουλειά βλέπετε, πρέπει να γίνουν οι τρύγοι στο βελανίδι και πρέπει να γίνουν τώρα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. 

 Αλλά εάν ψήφιζα και στην Β΄Θεσσαλονίκης κατέβαινε η πανέμορφη Νόνη ναι θα της έριχνα μια ψήφο (Γουστάρετε επιλογή ρήματος! Δεν ήταν τυχαίο! Χα χα χα)! Γιατί είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και έξυπνη?

 Όχι!

 Γιατί είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή (με μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη, και μακρυά αλεπουδίσια μύτη! 100% το πρόσωπο που είναι το αισθητικό πρότυπο που έχω χαραγμένο στο DNA μου!). 

 Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε? 

 Σεξοπορνοδιαστροφικός μεν, ψεύτης όχι δε!

 Χα χα χα.


  Άλλωστε εγώ δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις από τους πολιτικούς μας. Να μην κλέβουν, να μην λένε μεγάλες χοντράδες στις δηλώσεις τους*, να μην βολεύουν όλο τους το σόι, καθώς και ότι κινείται και δεν κινείται στο δημόσιο, να μην πουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, και χειρόγραφες επιστολές του Χριστού, και να μην τραμπουκίζουν τους αδύναμους αυτής της Γης (γυναίκες, μετανάστες, φτωχούς, παιδιά, κ.α.), και για το τέλος να μην λένε πολλά πολλά γιατί ως γνωστό όσο περισσότερο μιλάς τόσο περισσότερες βλακείες λες!

* μεγάλες χοντράδες όπως έχουν εκστομίσει άλλες πανέμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες πολιτικοί του στιλ  Η νομοθέτηση προκλητικών ελευθεριών. Η ανοχή στην ασυδοσία, Αυτό όμως που είναι εξόχως μεγαλύτερο και δρα διαβρωτικά σε ολόκληρη την κοινωνία είναι η προσπάθεια «αποχριστιανοποίησης», ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός, της ελληνικής κοινωνίας. Η Ελλάδα ζει μια νέα «Χαλκή Πύλη» με την αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού από τις αίθουσες των δικαστηρίων και των σχολείων,  Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε μια προσευχή πριν κοιμηθούμε, να ζητούμε τη βοήθεια της Παναγίας για τα παιδιά μας, να ανάβουμε ένα κερί για όσους έφυγαν και να ακολουθούμε το Σχέδιο του Θεού.”, Τα επιδόματα δίνονται σε τύπους σαν τον Καρανίκα,  σε τεμπέληδες που φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν” δυστυχώς το να είσαι υπερβολικά όμορφος δεν σε κάνει αυτόματα και υπερβολικά έξυπνο!

 Ε αν διαθέτει όλα τα παραπάνω, η κατοχή ενός  όμορφου κώλου μόνο μειονέκτημα δεν μπορώ να το θεωρήσω για έναν πολιτικό! Εάν τον δείχνει και δημόσια μάλιστα μπορώ να το θεωρήσω και ως πλεονέκτημα!

 Χα χα χα. 

 Επίσης εγώ βλέπω την πολιτική ως ένα πεδίον δόξης λαμπρόν όσο αφορά το Humor και την Σάτιρα και δεν υπάρχει περίπτωση να απεμπολήσω μια τέτοια ευκαιρία και να πάει χαμένη!   


 Πχ δείτε την παραπάνω φωτογραφία!

 Και φανταστείτε η πανέμορφη Νόνη να ήταν βουλευτής της μεγάλης συντηρητικής παράταξης κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος του 2015 που αφορούσε την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ε.Ε. ( ή τουλάχιστο έτσι νόμιζαν τα γιουρούκια που πήγαν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά σε αυτό, που να ήξεραν! Χα χα χα). Τι ακριβώς θα είχε γίνει στο διαδίκτυο έχοντας ένα τέτοιο υλικό τα τρολ των 0,60 ευρώ ε?


 Αυτό ακριβώς θα είχε γίνει!

 Χα χα χα. 

 Και μην μπερδεύεστε εδώ! Εγώ ήμουν με τους γερμανοτσολιάδες εκείνη την εποχή, δεν θεωρούσα ορθό το να βγούμε από την Ε.Ε. όσο το επίπεδο ανεργίας ήταν στο 28-30%, σε περίπτωση που πέσει δραματικά αυτό το ποσοστό (7-9%) το ξανασυζητάμε το παραπάνω!

 Οπότε εάν σε εμένα ήρθε αμέσως η παραπάνω σκέψη πόσο θα χρειαζόταν στους Grexits να το σκεφτούν το παραπάνω, και μάλιστα να γεμίσουν όλη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τα αντίστοιχα πόστερ ε? 

 Χα χα χα. 


 Επίσης εγώ είμαι μανιακός αναγνώστης της Ιστορίας και μάλιστα της Βυζαντινής Ιστορίας. Αγαπημένο μου θέμα είναι η ψυχολογική χειραγώγηση που κάνανε οι Βυζαντινοί στους ξένους ηγέτες και πρέσβεις όταν ερχόταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου τους έβαζαν στην μεγάλη αίθουσα του θρόνου, μέσα σε όλο τον χρυσό και την πολυτέλεια, και τους έκαναν να νιώθουν τελείως μειονεκτικά μπροστά στο Βυζάντιο, και έτσι εύκολα χειραγωγήσιμους από τους πανούργους Bυζαντινούς.

 Οπότε φανταστείτε την πανίσχυρη Άγγελα Μέρκελ να έρχεται στην Ελλάδα για να υποβάλει τους όρους της στον εκάστοτε πρωθυπουργό, θα τον φάει ζωντανό τον φουκαρά! Αλλά τώρα για φανταστείτε να δώσετε σε ένα τέτοιο Θεριό σαν την Νόνη ένα πιασάρικο τίτλο που θα την τοποθετεί διαρκώς δίπλα στον πρωθυπουργό (πες υπουργός παρά τον πρωθυπουργό, ένα τελείως άχρηστο χαρτοφυλάκιο που το δημιούργησαν για να βουλώνουν στόματα βουλευτών με την εισαγωγή τους στα υπουργικά συμβούλια) και το βάζεις να είναι δίπλα στην Φράου Μέρκελ. 

 Νέα, πανύψηλη, πανέμορφη, και γεμάτη αυτοπεποίθηση Νόνη και από δίπλα η γριένζο Άγγελα, που το τελευταίο καιρό κάνει τελείως πετυχημένα την μίμηση ενός κομπρεσέρ, να θυμάται ότι στην Ανατολική Γερμανία δεν κυκλοφορούσαν πολλές τέτοιες γυναίκες. Eίτε γιατί τις καβάντζοναν τα στελέχη του Κόμματος (Τι ποιο κόμμα? Ένα είναι το Κόμμα, χαμένε ε χαμένε!!! Που έλεγε και ο Τραμπάκουλας! Χα χα χα), είτε βρισκόταν στα Γκούλαγκ (γιατί δεν  καθόταν να τις καβαντζόσουν τα στελέχη του Κόμματος! Χα χα χα). Τι λέτε? Δεν θα της πέσουν λίγο τα αυτιά? 

 Ιδίως εάν διαδώσουμε (αληθές? ψευδές? Έχει καμία σημασία? Χα χα χα) ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός έχει "βαθύτερη" σχέση με το Θεριό? Και θα της έχεις κατεβάσει τα αυτιά, και θα κοιτάζει τον πρωθυπουργό με άλλο μάτι (αυτό το αποφλυάδι τα έχει με αυτή την θεογκομενάρα? Απίστευτο! Τι του βρίσκει άραγε? Μπας και είναι μάγκας? Μπααααααα! Μπας και έχει μεγάλο εργαλείο? Κοντούλης είναι! Και λένε ότι είναι αντιστρόφως ανάλογο του ύψους! Λες! Μπράβο!!! Ανέβηκε στην εκτίμηση μου ο Πυγμαίος, αχ Μαινε Λίμπε! Ατιμούλικεν μου εσύυυυυυ! Χα χα χα). 


 Φυσικά αυτές είναι τακτικές παλιές, που ήδη έχουν εφαρμοσθεί στον Ελλαδικό χώρο από τον πολιτικό χώρο που έμοιαζε περισσότερο από όλους τους άλλους στην Βυζαντινή Αυλή!

 Αχχχχ ΠΑΣΟΚ! 

 Ε χαντρεντ Λαιτ Γιαρς Αχεντ!

 Χα χα χα.


 Και η παραπάνω φώτο αφιερωμένη στα ξεροκέφαλα γερόντια που πρήζουν συκώτια και ούμπαλα όσων δεν καταδέχονται να πάνε να ψηφίζουν το "μη χείριστο βέλτιστο", και κατηγορούν όσους δεν δέχονται την πολιτική προβατοποίηση ως ιδιώτες και ηλίθιους (δείτε προηγούμενη ανάρτηση του blog Ιδιώτης σημαίνει Ηλίθιος). 

 Μην μασάτε γέροντες, έχουμε μια καλή ιδέα το τι εστί Δημοκρατία όπως εσείς την ορίζετε, ξέρουμε τα κριτήρια σας για τις πολιτικές επιλογές σας, ορίστε ολόγυμνη στέκεται η αλήθεια των επιλογών σας! 

 Άστε την σοφία και τις αρχές για όσους τα διαθέτουν. Εσείς ξέρετε, λιγούρα, φωνασκίες, κόψιμο του χεριού από την ρίζα, και χτύπημα του κεφαλιού στον τοίχο κάθε τέσσερα χρόνια. Που θα πάει θα μάθετε! 

 Τουλάχιστο το αισθητικό κριτήριο σας όσο πάει και βελτιώνεται, ακόμα και εκεί στην μεγάλη συντηρητική παράταξη.

 Εύγε!

 Χα χα χα.   



 Adios Amigos Locos






Λάζαρος Μότσανος

Ελληνικό Κοινοβούλιο 8/7/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου