UA-50457385-1

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τα ομορφόπαιδα από το Λίβερπουλ


 Μόλις τελείωσα ακόμα μια μέρα τρύγων στο βελανίδι και έπειτα από ένα χαλαρωτικό μπάνιο έκατσα να δω λίγο τηλεόραση, και έτυχε το πρώτο κανάλι που έκατσε η μπίλια να είναι το BBC. 

 Και βλέπω μια μαύρη Βρετανή δημοσιογράφο να ακούει μια Ινδικής καταγωγής πολιτική αναλύτρια να αναλύει το ότι επειδή κάποιος Μπόρις Κάρλοφ έγινε πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα γίνει το Brexit χωρίς συμφωνία και, και, και, και...... λες και ενδιαφέρεται κανείς εάν θα είναι η Μεγάλη Βρετανία στην Ε.Ε. ή ότι θα πρέπει μάλιστα να είμαστε τρομοκρατημένοι που θα μας αφήσουν μόνους μας και θα μείνει ολόκληρη η Ευρώπη αποκλεισμένη από το μεγαλείο του Βρετανίας!

 Το μεγαλείο της Βρετανίας! Αν είναι δυνατό! Η Βρετανία έχει μεγαλείο! Τόσο παράκρουση σε ένα Έθνος μόνο μια φορά έχω δει στην ζωή μου (για κάντε μια υπόθεση ποιο Έθνος είναι αυτό άραγε? Χα χα χα). 

 Σπάνια να συναντήσεις άλλο Έθνος που να νομίζει σοβαρά ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτούς χωρίς κανένα απολύτως λόγο! Εκτός από ότι ανήκουν στην παλιά κραταιά αυτοκρατορία στην οποία ποτέ δεν δύει ο Ήλιος! Η οποία όμως πλέον δεν υπάρχει! Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους Βρετανούς! 

 Αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχουν, No problem! Μεγάλες εταιρίες πληροφορικής δεν έχουν, No problem! Μεγάλες χημικές εταιρίες δεν έχουν, No problem! Αγροτική παραγωγή δεν έχουν, No problem! Μουντιάλ ή Πανευρωπαϊκό έχουν να πάρουν από την εποχή που απαγορεύτηκε το ποδόσφαιρο να παίζεται με τα χέρια, No problem! Ακολουθούν μετρικά συστήματα ή κανόνες οδήγησης που κανείς άλλος στον κόσμο δεν ακολουθεί, No problem! Έχουν την μοναδική ιδιαιτερότητα να έχουν την μεγαλύτερη αναλογία εκκεντρικών ατόμων (ψώνια στην καθομιλουμένη) σε όλο τον κόσμο (η Παγκόσμια αναλογία είναι 1 στους  3300, στην Βρετανία είναι 1 στους 125!), No problem! Είναι η χώρα που έχει ακολουθήσει πιο πιστά από όλες τις άλλες τον Νεοφιλελευθερισμό και κοντεύει η χώρα τους να καταρρεύσει σε κοινωνικό ή οικονομικό επίπεδο, No problem! Δημιούργησαν την έννοια Χούλιγκαν και είναι με μεγάλη διαφορά οι μεγαλύτερες αλκοόλες στο σύμπαν, No problem! 


 Και όμως παρόλα αυτά θεωρούν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτούς και στο τι θα κάνουν στην συνέχεια. 


 Και φυσικά δεν ανάφερα το σημαντικότερο!

 Για να κάνουμε ένα ψυχολογικό τεστ έτσι για αλλαγή.

 θα σας λέω μια  λέξη και εσείς θα μου λέτε το πρώτο Έθνος που σας έρχεται στον νου!

 Ωραίο ε?

 Ας αρχίσουμε!

 Ρολόι.

 Ελβετία!

 Κρασί.

 Γαλλία!

 Γυαλιά.

 Ιαπωνία!

 Κοιλιά.

 ΗΠΑ!

 Σπαστικός.

 Γερμανία!

 Επιδειξίας.

 Ιταλία!

 Τρέλα.

 Ελλάδα!

 Πουσταριά.

 Αγγλία!

 Αππππππ! Σας έπιασα! Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έκανε τον παραπάνω συσχετισμό ε? Χα χα χα. Και όχι μόνο ως σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά κυρίως ως θέμα χαρακτήρα και εμπιστοσύνης προς αυτόν ε? Αχχχχ πόσο  σας  ξέρω! Χα χα χα. 


  Τουλάχιστο θα μου πείτε είναι όμορφη φάρα ε?


 .................................!


 Πάτε καλά ρε!

 Η έννοια όμορφος και ή έννοια Άγγλος δεν έχουν κανένα κοινό σημείο (δεν το χοντρύνω και να πω το ίδιο με την έννοια Βρετανός, ας είναι καλά οι  αποικίες και τους δώσανε λίγο δείγμα  ομορφιάς που κάνει ακόμα πιο ζοφερή την πραγματικότητα για τους πραγματικούς Wasp (White Anglo-Saxon Protestant)). Όμορφος Άγγλος έχει να φανεί από την εποχή της Όντρεϊ Χεπμπορν! 

  
 Οπότε και λίγο πριν τελειώσει την ανάλυση της η συμπαθητική Ινδή η μόνη σκέψη που μου έρχεται είναι η εξής "Μα γιατί ακόμα κρατούμε αυτούς τους γραφικούς ασχημομούριδες ακόμα στην Ε.Ε? Άραγε για τα καλά αμάξια που παράγουν? Άραγε για την μπαλάρα που παίζουν? Άραγε για τον αξιόπιστο και άξιο  εμπιστοσύνης χαρακτήρα τους? Άραγε για τις θεογκομενάρες τους? Τι ακριβώς θέλουν για να φύγουν από την Ε.Ε? Είναι το θέμα της χρηματικής αποζημίωσης που πρέπει να πληρώσουν για να φύγουν? No problem! Να βρούμε πόσα λεφτά πρέπει να μας δώσουν για να φύγουν και να τους τα δώσουμε εμείς διπλά ή τριπλά για να φύγουν από την Ε.Ε.! Χθες! Να χτίσουμε και ένα Τείχος σε όλο τον Ατλαντικό για να μην μπορούν να μπουν και μέσα! Και αυτό κερασμένο από εμάς!".

 Χα χα χα. 

 Καλή ιδέα! Κάτσε να το πω στον πρωθυπουργό τους τον Μπορίς Κάρλοφ μπας και τσιμπήσει και μας αφήσουν μια ώρα αρχύτερα τα ομορφόπαιδα από το Λίβερπουλ, το Λονδίνο, και από όλη την Αγγλοσαξονία. Και μετά τι θα κάνει η δύσμοιρη Ευρώπη χωρίς την Μεγάλη Βρετανία! Χαμένη  θα είναι η καημένη!

 Χα χα χα. 





Adios Amigos Locos






Λάζαρος Μότσανος

 Σοχός 24/7/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου