UA-50457385-1

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Επιτέλους όλα ξανάγιναν κανονικά στην Αποικία



 Επιτέλους επιστροφή στην Κανονικότητα!

 Και κυρίως στην Κανονικότητα της Αποικίας στον Βορρά. 

 Είχα ανησυχήσει τα τελευταία χρόνια γιατί βλέπαμε να γίνονται έργα εδώ στην Συμπρωτεύουσα (Τι? Ποια? Χα χα χα!!!), να έρχονται πρωταθλήματα, ακόμα και να ορκίζονται κάποιοι ότι οι ευαισθησίες αυτών που φυλάνε Θερμοπύλες δίπλα στα σύνορα θα εισακουστούν από τους ιθύνοντες στην Πρωτεύουσα του Κράτους με Τίτλο "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα".

 Παρόλη την καχυποψία των εδώ ιθαγενών σχετικά με τις προθέσεις του Μητροπολιτικού Κράτους της "Ελλάδας είναι μόνο η Αθήνα" και των εδώ "φυτευμένων" αποίκων τους, λόγου των πολύχρονων ψεύτικων υποσχέσεων τους και τις ατελείωτες απογοητεύσεις μας σιγά, σιγά, είχε διαμορφωθεί ένα κλίμα ότι κάτι πήγαινε να αλλάξει, και να πάψει η Aποικία να αποτελεί ξένο σώμα στο Κράτος της "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" και να αντιμετωπισθούν και οι εδώ ιθαγενείς ως πολίτες πρώτης κατηγορίας!

 Ευτυχώς όμως η κανονικότητα ξαναγύρισε!

 Και πλέον τους ιθαγενείς τους περιμένει το ίδιο μοτίβο ψεύτικων υποσχέσεων και διαρκής απογοήτευσης που ήξεραν και προτιμούσαν ανανταμ παπαντάμ!

 Μετρό? Τι έτος έχουμε τώρα? 2019? Θα είναι έτοιμο το 2023! Αααα πέρασαν τα χρόνια και έχουμε 2023? Μην μασάτε τώρα θα τελειώσει και το μετρό, μέσα στο 2027! Ήδη έφτασε το 2027? Ε και? Δεν τελείωσε το μετρό? Αααα δεν τελείωσε ε? Λίγη υπομονή ακόμη το 2031 θα το έχουμε έτοιμο, τζιτζί! Μερακλαντάν! Το πιο σύγχρονο της Ευρώπης! Τι με κοιτάς έτσι? έφτασε το 2031? Ναι και? Αααα  θέλεις μετρό ε? Μην μασάς όπου να είναι θα φτάσει ο μετροπόντικας από το μετρό στην Αθήνα και σε σας, λίγη ακόμα υπομονή και θα είναι έτοιμο, το υπόσχομαι, μέσα στο 2458 θα έχετε  μετρό και εδώ ρε ατιμούλια! 

 Μας είχατε ανησυχήσει ρε μπαγλαμάδες, για μια στιγμή σας πιστέψαμε ότι πράγματι και εμείς δεν είμαστε απλώς ιθαγενείς στην Aποικία που ενθυλάκωσε το Κράτος σας. Ευτυχώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο εσείς, και όλοι οι γραφικοί σαλτιμπάγκοι τοπικοί πολιτευτές σας, μας διέλυσαν όποια ψευδαίσθηση και αυταπάτη είχαμε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό!

 Μετρό, πρωτάθλημα, έργα, περηφάνια, ιστορία, και οτιδήποτε άλλο δεν τα θέλουμε, δικά σας να τα κάνετε ότι θέλετε, να τα βάλετε όπου θέλετε, αν και ως Δωριείς είναι γνωστή η διαρκής πρόταση μας στο που ακριβώς να τα βάλετε! 

 Όσο Καλλίπυγη είναι η Θεά του ονόμασε την πόλη σας, τόσο ευρύχωρη πρέπει να είναι και στο συγκεκριμένο σημείο για να μπορούν να χωράνε τόσα και τόσα!

 Χα χα χα. 


 Adios Amigos Locos










 Λάζαρος "Να φύγετε να πάτε άλλου!" Μότσανος

 Δωριστάν 13/9/2019






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου