UA-50457385-1

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Να και το βελανιδόμελο της χρονιάς!

 


 Ήρθε και η ώρα για να βγει και το βελανιδόμελο της χρονιάς από τα δοχεία ωρίμανσης. Ένα υπέροχο μαύρο μέλι που ξεχυλίζει δύναμη σε κάθε σταγόνα του. Ένα βελανιδόμελο με πηχτή υφή και γεμάτη γεύση, όπου μέσα του μπορείς διαδοχικά να αντιληφθείς τις γεύσεις του παλιουριού και της αγριορίγανης πλαισιωμένες με την καραμελένια γεύση του βελανιδιού! Ένα μέλι γευστικός λαβύρινθος με πολλά επίπεδα που το κάθε ένα οδηγεί και σε διαφορετικούς δρόμους. 

 Ένα μπρούσκο μέλι, ένα απαιτητικό μέλι, ένα μέλι χωρίς συμβιβασμούς. Επίπεδο στο επίπεδο και έκπληξη στην έκπληξη, μια έκρηξη διαρκείας μέσα στον ουρανίσκο. Και για το τέλος μια υπέροχη επίγευση από άγρια βότανα του βουνού που θα σας μείνει αξέχαστη!

 Ένα ακόμη κόσμημα μέλι που θα μας κάνει περήφανούς καθώς θα το προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ένα μοναδικό μέλι, ένα τζιβαέρι της καρδιάς, ένα μαύρο τριαντάφυλλο, φλόγα του ερέβους, που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε με όλη σας την ψυχή.

 Ένα ακόμη αξέχαστο μέλι που οι κυρές των λογισμών μας συλλέξαν κλέβοντας γεύσεις από εδώ και εκεί, γεύσεις εκλεκτές και υπέροχες, όπως ξέρουν να τις ξεχωρίζουν και να τις διαλέγουν οι μικρές κυρές μας.

 Ένα μέλι που περιμένει να το δοκιμάσετε, ένα μέλι που περιμένει να το ερωτευτείτε.

 Ένα μέλι καρδιοχτύπι για σας. 



 Λάζαρος  Μότσανος

 Σοχός 07/08/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου