UA-50457385-1

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Έξι μήνες ειδική στρατιωτική επιχείρηση

 


 Έξι μήνες πολέμ....! Ούπςςςςς!

 Λάθος!

 Έξι μήνες ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία!!!

 Τι μάθαμε αυτούς τους έξι μήνες?

 Ότι η λουλού, θεατρίνος, κλόουν, τακουνάκιας, πάει από χαράκωμα σε χαράκωμα, τριγυρίζει από εδώ και εκεί σε πλατείες και δρόμους και κάνει δηλώσεις, ενώ πύραυλοι και βόμβες σκάζουν εδώ και εκεί! Ενώ ο άντρακλας, ο Ηγέτης, ο γυμνόστηθος καβαλάρης, κρύβεται μέσα σε καταφύγια σαν λούγκρα, και έχει τραπέζια αεροδρόμια για να κρατά τους πάντες μακριά μην μου κολλήσει καμία ασθένεια, και χάσει ο κόσμος τόσο τρομερό ηγέτη!

 Κάτι που μπορεί να το κάνουν οι ΗΠΑ σε 74 μέρες, δηλαδή να οργώσει πλήρως μια χώρα, δεν μπορεί να το κάνει μετά από 180 μέρες η Ρωσία! Αλλά και οι δύο είναι υπερδυνάμεις!

 Η πολύ διαφήμιση πολέμους δεν νικάει!

 Το πετρέλαιο είναι τελικά ακριβό, ακόμη πιο ακριβό είναι το φυσικό αέριο, και ακόμη περισσότερο το ηλεκτρικό ρεύμα! Φθηνά είναι όλα τα παραπάνω μόνο όταν είσαι Γερμανός και στήνεις για δεκαετίες τον κώλο σου για να σε γαμάει ο Σουπρίμ Λίντερ Βλαδίμηρος, που θα σε πάρει και για κανίς του, όταν φύγεις από καγκελάριος όπως ο Σρέντερ!

 Τα πυρομαχικά των Ρώσων τα ανατινάζει η άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, ο χειμώνας, και το κάπνισμα!

 Εάν η Ελλάδα βιώνει εδώ και μια δεκαετία οικονομική κρίση, ανεργία, φτωχοποίηση, πανδημία, ενεργειακή κρίση, μεταναστευτική κρίση, δόσιμο του ονόματος της Μακεδονίας στους "γυφτοσκοπιανούς", και εσένα σε νοιάζει ο πόλεμος στην Ουκρανία είσαι απλά ηλίθιος! Εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω αλλά σε νοιάζει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, την Σερβία, την Συρία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη και, και, και, και..... τότε είσαι απλά έξυπνος!

 Τελικά η Θεωρία των άκρων ισχύει! Τα δύο άκρα της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς συμπίπτουν σε ένα σημείο, και αυτό το σημείο ονομάζεται Πούτιν!

 Λεφτά υπάρχουν! Και για επιδόματα, και για Ραφάλ, και για φράχτες και συνοριοφύλακες!

 Το ρεύμα είναι πολύ ακριβό για τις μικροφωνικές στις συναυλίες για την υποστήριξη της Ουκρανίας, και για αυτό Νταλάρας και Ζουγανέλη και Σία δεν τις κάνουν!

 Υπεύθυνος για κάθε πόλεμο είναι ο Αμερικάνος, ακόμη και για τους πολέμους που δεν συμμετέχει ο ίδιος! Ο Πούτιν είναι τρομερός ηγέτης, με απίστευτες ικανότητες, και εξυπνάδα, παρόλο που έπεσε σαν χάφτας στην παγίδα του πολέμου που τον έριξε ο ανίκανος, και κακός, Αμερικάνος!

 Όλοι είμαστε εντυπωσιασμένοι με το τρομερό κράτος της Ρωσίας, και το μεγαλείο του Ηγέτη της, αλλά κανένας απολύτως από εμάς δεν είναι διατιθέμενος να πάει να ζήσει εκεί!

 Εάν η ΔΕΗ ήταν κρατική δεν θα ήταν οι τιμές του Ρεύματος στα ύψη, γιατί οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα είχαν σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρατάσσοντας τα δασύτριχα ηρωικά στήθη τους που ως γνωστό εκεί μέσα "Η καρδιά πάντα χτυπά αριστερά" που έλεγε και ο Λαφοντέιν!

 Οι καημένοι οι Γερμανοί θα κρυώσουν φέτος με τόσο ακριβό αέριο, σε εμάς φυσικά δεν έπεσαν τα αρχίδια μας από το κρύο την τελευταία υπέροχη δεκαετία της οικονομικής κρίσης!

 "Η Ουκρανία νικά στον πόλεμο, τα Ουκρανικά τάνκς άλλωστε σε λίγο θα είναι στην Μόσχα! Χα χα χα" έτσι λένε αυτοί που στις 26 Φλεβάρη του 2022 λέγανε επίσης "Σε τρεις μέρες τα Ρωσικά τάνκς θα είναι στην Λισαβόνα"!

 Οι Ουκρανοί είναι ναζί, Αζόφ, παιδεραστές, κανίβαλοί, μητσοτακικέϊκο! Το είπε αυτό ο Πούτιν, το είπε ο Κασιδιάρης, το είπε ο Μπαρουφάκης, το είπε ο σύντροφος Κουτσούμπας, και το κυριότερο το είπε ο χατζατζάρης ο Λαφαζάνης οπότε έτσι θα είναι!

 Η Μαρία η όμορφη και για διακοπές πήγε, και έφαγε και τις φράουλες της, γιατί είχε πρόγραμμα! Ήταν σωστό και έγινε!

 Να κλείνετε τα θερμοσίφωνα! Βυθίζονται αλλιώς καταδρομικά!

 Δεν λέω! Πολλά και διάφορά μάθαμε μέσα σε 6 μήνες!

 Να δούμε στα 10 χρόνια που θα κρατήσει η ειδική στρατιωτική επιχείρηση τι άλλο θα μάθουμε.

 Χα χα χα.



 Λάζαρος Μότσανος

 Kiev 24/8/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου