UA-50457385-1

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ραχάτ Χαβά



 Παίδες μετά από 3 τρύγους μέσα στην χρονιά και λίγο πριν το επόμενο μεγάλο στοίχημα που είναι οι μετακινήσεις στα πεύκα και οι τρύγοι τους είναι η ώρα για το Αρκούδι να ξεκουραστεί λίγο και να κόψει τον ρυθμό με τον οποίο δημοσιοποιεί αναρτήσεις τις επόμενες εβδομάδες (μια που η σωματική και ψυχολογική καταπόνηση ήδη είναι πολύ μεγάλη!).

Πρέπει, ναι πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες και το Αρκούδι  (ούχχχχ το Αλεπουδοαρκούδι μαςςςςς!!!!! Χα χα χα) πριν τον μεγάλο αγώνα.

 Αλλά φυσικά μόνο θα κόψει τον ρυθμό με τον οποίο δημοσιοποιεί αναρτήσεις και μόνο.

 Και αναρτήσεις θα γράφει, και την απαραίτητη έρευνα για αυτές θα επιτελεί, και θα δημιουργεί το απαραίτητο απόθεμα αναρτήσεων για όταν θα είναι φευγάτος στους τρύγους του Πεύκου (αν θέλει ο καλός Θεούλης αυτή να είναι μια από τις αξέχαστες μελισσοκομικές χρονιές θα μας κάνει το χατήρι και θα κάνει και το Πεύκο να δίνει σαν τρελό χα χα χα).

 Επίσης στον πραγματικό κόσμο και όχι στο διαδικτυακό το αρκούδι θα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά κάνοντας καψουλίσματα, συρματώματα από τώρα και όχι να τα αφήσει για την τελευταία στιγμή. 

 Καθώς θα διαμορφώνει και το μελισσοκομικό του εργαστήρι σε μια πιο λειτουργική μορφή (καλά μιλάμε μετά από τόσους τρύγους μέσα σε τόσο λίγο διάστημα χρειάζεται μια διαρρύθμιση χώρου λίγο πιο εύκολη και αποτελεσματική στους τρύγους) καθώς και να διαμορφώσει ένα σημείο πωλήσεων για την φετινή του παραγωγή (που όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ καλή!). Και όλα αυτά διασφαλίζουν ότι μόνο να ξεκουραστεί δεν θα προλάβει το Αρκούδι!!!

 Δεν πειράζει, διαρκώς να γίνονται βήματα μελισσοκομικά και επιχειρηματικά που θα δίνουν πρόσθετη ώθηση και δυναμική στην μελισσοκομική μου επιχείρηση και ας πάει η ξεκούραση στο μέλλον!  

 Φυσικά και όποιος θέλει μπορεί να ερωτήσει ότι θέλει και θα λάβει απαντήσεις οποιαδήποτε στιγμή και αν τις διατυπώσει (ίσως με λίγη καθυστέρηση), και αυτό είναι δεδομένο, απλώς οι ερωτήσεις /απαντήσεις που θα συγκεντρωθούν και θα είναι κατάλληλες να εμφανισθούν στους υπόλοιπους με την μορφή αναρτήσεων θα καθυστερήσουν  λίγο και αυτές ( οι αναρτήσεις όχι οι απαντήσεις!!! Χα χα χα). 

Οπότε θα κάνουμε λίγο κράτει με την δημοσιοποίηση αναρτήσεων (και που να δείτε τι σας ετοιμάζω το προσεχές διάστημα από πρωτότυπες αναρτήσεις!!! Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα χα χα χα) για να επανέρθουμε δριμύτεροι και ακόμα πιο μαινόμενοι στο εγγύς μέλλον.

 Μέχρι τότε.....  



Adios Amigos Locos



Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 8/8/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου