UA-50457385-1

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Πιο ΠΑΟΚ πεθαίνεις


Φώτο του περιβόητου Μπάμπη του Σουγιά.

 Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα έχουμε δηλώσεις του Μπάμπη του Σουγιά για τον φετινό ΠΑΟΚ και το μέλλον της ομάδας.

 "Να φύγει, να φύγει, να φύγει τώρα ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν! Όλο λέει θέλει το πρωτάθλημα Ελλάδας για να το βάλει σε ένα τραπέζι στο Μακεδονία Παλλάς, μέχρι τώρα όμως μόνο βάζα βάζει στο τραπέζι"

 "'Ολο λέει θα φέρει Ροναλντίνιο, και άλλους παιχτάρες αλλά μέχρι τώρα μόνο Παπαρίνιο έχει φέρει και από παιχτρόνια μουνάρες. Κύπελλα τάζει και τα αρχίδια του μας μοιράζει!"

 "Κάνει τακιμιές με τον Φον Αλαφούζεν και τον άλλο τον χλεμπονιάρη τον Τίγρη για να καθαρίσουν Ντεμέκ το ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που κάνουν είναι αέρα στα αρχίδια του Βαγγέλα που κάθε χρονιά με την κούπα στα χέρια τραγουδά "Και αν χιονίζει και αν βρέχει, το αγριογούρουνο αντέχει"!". 

 "Λέει θα κάνουμε ομάδα μοντέλο ενώ την έχει κάνει μπουρδέλο. Και νομίζει ότι μπορεί να πουλά πρόλογο στον Λαό του ΠΑΟΚ ότι και καλά θα μας κάνει ζάπι και κόμπο αν δεν κάτσουμε φρόνιμα. Δεν ξέρω αν αυτά πιάνουν στο Στάλινγκραντ από όπου μας ήρθε, αλλά στην τέσσερα τέτοιες παπαριές δεν τις σηκώνουμε!".

 "Να μάθει Eλληνικά! Είναι δυνατό να είναι πρόεδρος στο ΠΑΟΚ και να μην μιλά Ελληνικά? Είδες κανένα άλλον στην Τούμπα να μιλά Ρωσικά? Ξέρει κανείς να πει στα Ρωσικά "Γαμιέται η Αθήνα και ο Πειραιάς?"".

 "Δεν γουστάρει να κάνουμε τσαμπουκάδες γιατί λέει είναι το αφεντικό! Ίσα ρεεεεεε!!! Σε λίγο θα μας λέει ότι δεν θα πίνουμε Μαλαματίνα στην Τούμπα, αλλά μόνο Γεωργιάδη, γιατί και καλά είναι πρόεδρας!!!". 

 "Θα γίνουμε λέει Μπάρτσα των Βαλκανίων και θα πάρουμε και το Τσαμιόνες Λίγκυ και θα το βάλει και αυτό στο τραπέζι που βάζει τα βάζα. Και μετά θα έρθει ένας Μπαμπατσικός δικέφαλος αετός και θα κουτσουλάει φωτιά στο Χαριλάου και στο Καυτατζόγλιο και θα βγει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα κάνουμε νέα Τούμπα δίπλα στην Αγία Σοφία στην Πόλη! Και ρωτώ εγώ σαν μικρό παιδί "Τι καπνίζεις ρε μουσάτε και δεν μας δίνεις και μας?"". 

 Αυτές ήταν οι δηλώσεις του διαβόητου Μπάμπη του Σουγιά και τις παρακολουθήσατε αποκλειστικά από το κανάλι μας Τούμπα Λίμπρε TV!!!


 Μέχρι την επόμενη Αναμετάδοση.........

 Λευτεριά στους Φυλακισμένους Οπαδούς του ΠΑΟΚ



Μπάμπης ο Σουγιάς

Θεσσαλονίκη 8/9/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου