UA-50457385-1

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γράμμα στον Μπράντ Πιτ


 Καλά μαλάκας είσαι?

 Πας καλά ρε Πέτρακα? Χωρίζεις την Λάρα Κρόφτ ρε μαλάκα? Πας καλά ρε? Ρε τραχανά είσαι και Παοκ ναουμ και καλά!!! Τι χαζά είναι αυτά! Συνέρθουυυυυυυυυ!!!

 Τέτοιες 3-D γκομενάρες δεν τις χωρίζουμε ρε Πέτρακα! Ήμαρτον! Το ξέρεις  ότι καταλαβαίνεις πάντα  ότι έρχεται η Λάρα Κρόφτ  10 δευτερόλεπτα πριν έρθει? Βλέπεις ξαφνικά 2 αερόσακους να βγαίνουν από την γωνία και μετά από ώρα βλέπεις και την ιδιοκτήτρια τους να έρχεται.

 Έχεις δει ρε λακαμά πολλές γκομενάρες με τέτοιες χειλάρες? Ναι υπάρχουν! Αλλά όλες βόσκουν καμήλες και φοράνε μπούρκα και για να τις δεις στο πρόσωπο πρέπει πρώτα να σου κάνουν γάμο με δίκαννο!!!

 Και γιατί την αφήνεις?

 Για μια Μάριων Γκουτγιαρρρρ?

 Τι είναι αυτή ρε Πέτρακα?

 Λάστιχο της φόρμουλα 1 για συνθήκες ακραίας βροχής?

 Είναι και γαλλίδα λένε.

 Ρε Πέτρακα!!!

 Το ξέρεις ότι δεν υπάρχει λέξη για το σαπούνι στα Γαλλικά? Ούτε και για το μπάνιο! Το ξέρεις ότι οι Γάλλοι τρώνε σαλιγκάρια και βατράχια και σκόρδο? Κόψανε να τρώνε βελανίδια και άρχισαν να τρώνε τα ερπετά τους Αριανούς ρε μάγκα μου!! Το ξέρεις ότι μαγάρισαν την Πόλη το 1204 οι βάρβαροι? Το ξέρεις ότι ψηφίζουν Λεπέν! Λεπέν ρε μαλάκα! Πόσο πιο ξεφτίλα από αυτό!

 Πέτρακα σοβαρεύσουυυυυυυυυ!!! Γύρνα στην Λάρα Κρόφτ και στην Μπένετον οικογένεια σου και άσε την κουνάβα την Γαλλίδα. Ρε παπάρα θα πας για ύπνο με αυτή και θα κρεμάς παντού αρωματικά πευκάκια από αυτά που βάζουμε στα αμάξια για να καλύψεις την μπόχα! Θα σε βάζει να τρως μουχλιασμένο μπλε τυρί ρε Πέτρακα!!! Θα μυρίζει το στόμα σου σαν πόδια πεζικάριου μετά από 40 χιλιόμετρα πορεία ρε μαλάκα!  

 Αφήνουμε ρε μαλάκα την Λάρα Κρόφτ?

 Τέτοιος που είσαι σε κόβω να γυρνάς και στην δικιά μας την Τζένιφερ την Άνιστον! Μην κάνεις καμία τέτοια μαλακία Πέτρακα σου λέω!!! Ελληνίδα Μαλάκα! Δεν ξέρεις εσύ! Θα σε σκίσει Πέτρακα αν γυρίσεις πίσω. Θα στα κόψει τα αρχίδια και θα στα κάνει γιο-γιο. Μανιάτικο θα στο κρατά!!! «Με άφησες ρε πούστη για την Γελάδα?» θα σου πει «Τα πεθάνεις» θα σου πει. Και Τα πεθάνεις μετά! Απλώς δεν θα στο έχουν πει ακόμα. Και όλα αυτά θα γίνουν πριν σε περιλάβει η πεθερά! Μετά είναι που έρχεται η Κόλαση Πέτρακα!

 Γύρνα πίσω στην Λάρα Κρόφτ αμέσως Πέτρακα. Άρχισε να την ταΐζεις και λίγο να βάλει λίγο κρέας επάνω της γιατί καταλαβαίνω, κρίση έχουμε, πολλά παιδάκια έχεις, δεν την βγάζεις εύκολα και εσύ. Αλλά ρε μαλάκα από το φαγητό θα κόψεις ρε μπαγλαμά? Πάνε το κορίτσι για μερικά πιτόγυρα να στανιάρει, να στρώσει δέρμα, να στρογγυλεύσει λίγο. Έτσι στην δώσαμε ρε Πέτρακα? Αίπτουρ!

 Άιντε άσε τα χαζά, είσαι και Παοκ! Γύρνα πίσω στην γυναικούλα σου και στα παιδάκια σου, να τα κάνεις και αυτά Παοκτσάκια!

 Αυτά για σήμερα Πέτρακα, σόρρυ αν είπα και καμία κουβέντα παραπάνω αλλά καρντάση είσαι και καταλαβαίνεις, στην καρδιά μου είσαι και να σε βλέπω να κάνεις μαλακίες με πονάει!

 Σε περιμένουμε και στο ματς με τον Γαύρο στην Τούμπα, φέρε και την κυρά!

 Α ρε Πέτρακα! Αφήνουμε την Λάρα Κρόφτ ρε?!?!




Λάζαρος Μότσανος

Σοχός 22/9/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου