UA-50457385-1

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Να και το τρίτο μέλι της χρονιάς


 Επιτέλους ήρθε και η στιγμή για να βγει από τα δοχεία ωρίμανσης και το τρίτο μέλι της χρονιάς! Ένα υπέροχο αρωματικό κοκκινέλι από το πρώτο χέρι του πεύκου! Ένας χείμαρρος αρωμάτων και γεύσεων, που μέσα του περικλείει τις μπρούσκες γεύσεις των βουνών της Μακεδονίας, τις έντονες οσμές από τα αρωματικά φυτά των υψιπέδων της, τις φρουτώδεις εκπλήξεις των καλλιεργειών των πεδιάδων της, και την δύναμη που δίνει το μακεδονικό πευκόμελο σε όλο το παραπάνω σύνολο. 

 Ένα αγαπημένο μέλι, ένα αξέχαστο μέλι, ένα μέλι γεμάτο οσμές και γεύσεις, ικανό να σε ταξιδεύσει μέσα στα απέραντα δάση της Χαλκιδικής, εκεί που μοσχοβολάνε τα πεύκα, και ακούγεται μόνο το ελαφρύ θρόισμα του ανέμου καθώς περνά μέσα από τα κλαδιά των γιγαντιαίων πεύκων.

 Επίσης ένα μέλι που μας ήρθε σε πολύ μεγάλες ποσότητες, οι οποίες θα ικανοποιήσουν την ζήτηση των πελατών μας από όλη την Ελλάδα (ήδη πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συσκευασία του σε κουβάδες των 27 κιλών έχουμε αποστείλει αρκετές εκατοντάδες κιλά από αυτό σε πελάτες μας, που δεν μπορούν να περιμένουν έστω και λίγο παραπάνω! Σας ευχαριστώ για αυτή την προτίμηση στο μέλι μας, και στην διαρκή και απροβλημάτιστη συνεργασία ανάμεσα μας!), είναι θαυμάσιο όταν μπορείς να μοιρασθείς ένα τόσο υπέροχο μέλι με τόσους πολλούς ανθρώπους, σε τόσες πολλές και διαφορετικές γωνιές της χώρας μας (και όχι μόνο!!!).

 Πλέον απομένει μόνο το τελευταίο στοίχημα της χρονιάς (δεύτερο χέρι του πεύκου) για να μπορέσουμε να πούμε ότι για ακόμα μια χρονιά οι κόποι μας απέδωσαν όσα κρυφά επιθυμούσαν οι προσδοκίες μας! Σε μερικές μέρες θα ξέρουμε κατά πόσο αυτό θα είναι αληθές και φέτος.

 Μέχρι τότε όμως μας περιμένει πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να παράξουμε αυτό το μέλι που θα σας οδηγήσει και εσάς μέσα στον μαγικό κόσμο μας, στον κόσμο που ορίζεται από μικρά θηλυκά που χαρούμενα ορμάνε εδώ και εκεί, για να παράξουν μια γλυκά πανδαισία οσμών και γεύσεων για αυτές και για σας. Το μόνο που μένει για να μπορέσετε να την απολαύσετε είναι να είσαστε και φέτος πιστοί στο διαρκές ραντεβού με τα δώρα των μελισσών μας. 


 Μέχρι τον επόμενο τρύγο......



 Adios Amigos Locos



Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 18/10/2017

  

2 σχόλια: