UA-50457385-1

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Διώχνοντας μικροσκοπικά έντομα από το διάβα σου


 Πρώην διαδικτυακός "φίλος" που σε είχε διαγράψει πριν από πολλά, πολλά, πολλά, χρόνια επειδή σε ανάρτηση σου έγραφες αόριστα για αυτούς που κάνουν κριτική σε μελισσοκομικές ομάδες σαν τις κοτούλες πίσω από την πλάτη άλλων που παρουσιάζουν έργο στην διάχυση των μελισσοκομικών γνώσεων, χωρίς να έχουν δείξει όμως απολύτως τίποτα από πλευράς έργου στην διάχυση των μελισσοκομικών γνώσεων οι ασκούντες την κριτική (γιατί όπως πάντα η κριτική είναι εύκολη, το αντίστοιχο έργο είναι όμως δύσκολο).

 Και φυσικά ασήμαντες παρουσίες τέτοιες δεν τις συγκρατείς στην μνήμη σου, σε μια βδομάδα από το συμβάν ξέχασες καν ότι υπήρχε αυτό το άτομο.

 Έλα όμως αυτός που δεν το ξέχασε, και δεν σε ξέχασε!

 Και προφανέστατα διάβαζε μετά από αυτό οτιδήποτε έγραφες στο προφίλ σου στο facebook, και στο blog (ευχαριστώ για τα κλικ! Τελικά αληθεύει ότι οι φανατικότεροι αναγνώστες κάποιου δεν είναι και τα άτομα με τις φιλικότερες προθέσεις προς αυτόν!) για να βρει κάτι για να στην πει (καλά μιλάμε το εγχειρίδιο των κομπλεξικών αυτόν θα έχει φωτογραφία εξωφύλλου! Χα χα χα). Τα χρόνια να περνάνε και αυτός εκεί! Να το κρατά μανιάτικο! Χα χα χα.

 Και μια καλή ημέρα σε ένα από τα σπάνια σχόλια που κάνω σε προφίλ φίλων νάτος και αυτός ακριβώς από κάτω να γράψει σχόλιο με σκοπό να με προκαλέσει να ανταπαντήσω, γιατί προφανέστατα είχε οραματιστεί μια μονομαχία στο Ελ Πάσο και ήταν σίγουρος για το ευτυχές για αυτόν αποτέλεσμα.

 Εμένα με ξέρετε!

 Θα δω κάτι, θα κρίνω πρόθεση, θα κοιτάξω εάν έχει καμία αξία η γνώμη αυτού, που την προσφέρει τόσο απλόχερα, βάση της διαδρομής του στην διάχυση των μελισσοκομικών γνώσεων που αναφέραμε πιο πάνω, ή μπορεί να προσφέρει εποικοδομητική κριτική ακόμα και κατά λάθος, και μετά από ένα νανοδευτερόλεπτο θα πάρω την κρίσιμη απόφαση, και θα  σπαταλήσω επίσης ακόμα ένα δευτερόλεπτο για να πάω στο προφίλ του άλλου όπου θα πατήσω το κουμπί Μπλοκαρίσματος γιατί τόσο προφανέστατα είναι ο χρόνος που αξίζει να ασχοληθείς μαζί του! Ακριβώς όσο θέλεις για να διώξεις με μια απαλή κίνηση μια μικρή πασχαλίτσα (μάλλον τσιμπούρι καλύτερα να πω! Χα χα χα) που θα έρθει να κάτσει στο χέρι σου χα χα χα.

 Και κάθεσαι και σκέφτεσαι, φουκαράς!

 Είχα γίνει σκοπός της ζωής του! Να μου την πει! Χρονιά με την χρονιά ονειρευόταν την "εκδίκηση" του από μένα, για το βαρύ παράπτωμα που έκανα απέναντι στον εκλεκτό του Θεού! Και μόλις βρέθηκε η ονειρεμένη ευκαιρία για να τον προσέξω και εγώ, απλώς αυτόματα τον έκανα παραπέρα, στον ίδιο χρόνο που θα έδιωχνα και ένα μικροσκοπικό πλασματάκι! Το απόλυτο ξενέρωμα υποθέτω θα ήταν για αυτόν! Χα χα χα.

 Είδατε τι σας κάνουν τα κόμπλεξ?!?! Πόσο δυστυχισμένο μπορούν να σας κάνουν! Να τα κόψετε! Σας κάνουν κακό!

 Και για ακόμα μια φορά τα στερεότυπα βγαίνουν σωστά, κοντός με φαλάκρα από μικρή ηλικία, στάνταρ θα βγάλει πολλά κόμπλεξ! Εάν τύχει και να είναι και μικροτσούτσουνος βράσε όρυζα!! Θα τον βλέπετε και να βγάζει φωτογραφίες προφίλ κρατώντας κανένα όπλο, θεωρώντας υποσυνείδητα ότι αποτελεί και προέκταση του πέους του!!!

 Χα χα χα.



Adios Amigos Locos



Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 31/8/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου