UA-50457385-1

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ευτυχισμένες γιορτές τσακαλάκια



 Σήμερα σκόπευα να ετοιμάσω ακόμα μια βαρβάτη ανάρτηση όπου θα εβγάζα το ρεζουμέ των συμβουλών που έχω δώσει εδώ και δύο σχεδόν χρόνια σε αυτό το blog, αλλά το μετάνιωσα γιατί αντιλήφθηκα ότι δεν είναι οι μέρες κατάλληλες για να έχω εκατοντάδες άτομα καρφωμένα μπροστά από οθόνες υπολογιστών να διαβάζουν τις "σοφίες" μου ή ότι πρέπει ακόμα και τώρα να παριστάνω ένα από τους εκατοντάδες "προφήτες" της διαδικτυακής μελισσοκομίας.

 Αντίθετα αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες από τον κάθε ένα στην οικογένεια του και στα άτομα που φωλιάζουν στην καρδιά του. Κάθε λεπτό το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δαπανηθεί για αυτούς και μόνο, και για τίποτα άλλο.

 Δηλαδή για τα σημαντικά και μόνο πράγματα στην ζωή.

 Οπότε αφήστε το γαμημένο το Φατσοβιβλίο για μερικές ημέρες, πάρτε όσους αγαπάτε για βόλτες έξω (κοριτσάκια δεν είναι απιστία από την πλευρά των αντρών να κοιτάνε τις περαστικές καλλίπυγους νεάνιδες όταν περπατάνε χέρι χέρι μαζί σας, βιολογική και μόνο ανάγκη τους είναι, σαν την αναπνοή ένα πράγμα δηλαδή χα χα χα), αγοράστε κάστανα από τους φοροφυγάδες καστανάδες (πάρε, πάρε πάρε, από τον φοροφυγά πάρε, πάρε), δείτε την νέα ταινία των Star Wars (μπαμπά, μπαμπά, πάμε, πάμε, πάμε!), κάντε μερικές βόλτες στην παραλία κάτω από την χριστουγεννιάτικη πανσέληνο (μπάρμπα δεν ζούμε όλοι στην Σαλονίκη χα χα χα), και φιλήστε στο στόμα (με γλώσσα) την πιο όμορφη κοκκινομάλλα που θα βρείτε εκεί έξω λέγοντας της "Αυτό είναι από τον Αρκούδα!" χα χα χα.

 Χρόνια πολλά και καλά τσακαλάκια μου για εσάς και για κάθε λουλούδι που ανθίζει μέσα στην καρδία σας, μόνο τα καλύτερα  για εσάς στο λαμπερό μέλλον που σας περιμένει, είθε η μοίρα να έχει δόντια από βαμβάκι για εσάς και για κάθε απόκτημα της καρδιάς σας. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και χαρούμενο Χειμερινό Ηλιοστάσιο.

 Και για τους μπάκουρους που με διαβάζουν τώρα.

 Χρόνια πολλά και καλά, είθε ο καλός Θεός κοκκινομάλλες να κόβει από τις ρότες της ζωής μου και να τις ρίχνει στις δικές σας χα χα χα.

 Και μερικές συμβουλές για το τέλος.

 Προσοχή στο κρασί με οδήγηση, και πάνω από 15 μελομακάρονα την ημέρα ή 5 γυρόπιτα στην καθισιά είναι υπερβολή παιδοβούβαλα!

 Χα χα χα.

Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 24/12/2015



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου