UA-50457385-1

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Τα εν οίκω μη εν δήμω


 Ρε παίδες όλοι έχουμε προβλήματα σε αυτή την ζωή. Οικονομικά, αισθηματικά, ψυχολογικά, υγείας, οικογενειακά, δεν είσαστε μόνο εσείς με αυτά. Είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ζωή.

 Δεν καθόμαστε όμως να τα εκθέτουμε όλα μέσα στο φατσοβιβλίο! Όχι γιατί δεν νοιάζονται για αυτά οι άλλοι (που δεν νοιάζονται χα χα χα), αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν πρόκειται να λυθούν ακόμα και αν τα εκθέσουμε εδώ.

 Επίσης όλοι έχουμε πολιτικές απόψεις, ιδεολογικές απόψεις, φυλετικές απόψεις αλλά εξακολουθούμε να μην τις εκθέτουμε εδώ μέσα. Και γιατί δεν ενδιαφέρουν κανένα άλλο, αλλά και δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον κόσμο γύρω μας αν το κάνουμε μέσα από εδώ.

 Προσπαθήστε να κρατάτε τις ζωές σας και τις ιδέες σας για εσάς και μην τις εκθέτετε στα μάτια των άλλων, και καλό δεν θα σας κάνει, και λύσεις δεν θα σας δώσει.

 Εκτός και αν βλέπετε την συμμετοχή σας στο Φατσοβιβλίο σαν μια τζάμπα ψυχοθεραπεία ή ως ένα τρόπο προσηλύτισης των "μη πεφωτισμένων" στην "μεγαλειώδη" σκέψη σας! Σε αυτή την περίπτωση καλά κάνετε, και συνεχίστε αυτό που μέχρι τώρα κάνετε.

 Από την πλευρά μου κανένα πρόβλημα, πάντα μου άρεζαν τα άτομα που στην πραγματική τους ζωή με που με έβλεπαν μου αράδιαζαν όλα που είναι στραβά στην ζωή τους, καθώς και προσπαθούσαν να μου γνωρίσουν την "Αλήθεια" που γνώριζαν μόνο αυτοί!

 Βλέπετε πάντα τα είχα καλά με τους παλαβούς!!!

 Χα χα χα. 

Λάζαρος "Dr House" Μότσανος

Σοχός 22/05/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου