UA-50457385-1

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερα στα τέσσερα


 Και το τέταρτο μέλι της χρονιάς βγαίνει από τα δοχεία ωρίμανσης για να συσκευαστεί σε δοχεία μια που ήδη έχουμε μερικές εκατοντάδες κιλά σε παραγγελίες να εξυπηρετήσουμε (παραγγελίες που σωρεύτικαν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά!). Ένα υπέροχο πευκόμελο, ιδιαίτερα δυνατό και μεστό μέλι με μία φρουτώδη κατάληξη στο τέλος. Ένα μέλι που το ερωτεύεσαι με την πρώτη κουταλιά.

 Ένας τρύγος που πήγε πολύ καλά και δημιούργησε ένα πολύ ικανοποιητικό απόθεμα από μέλια μελιτωμάτων (δυστυχώς ήδη το βελανιδόμελο τελείωσε εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για αυτό) που θα διατεθεί και στην λιανική και την χονδρική. Μαζί με τα ανθόμελα μας (βλέπετε προηγούμενες αναρτήσεις Η γλυκιά ανταμοιβή των κόπων σου καθώς και Και οι γλυκές απολαύσεις της ζωής συνεχίζονται ) ήδη έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα αποθήκευσης τους χα χα χα.

 Και αυτό το πρόβλημα υφίσταται χωρίς τον επόμενο τρύγο της χρονιάς (πέμπτος) που θα γίνει σε μερικές ημέρες από τώρα. Οπότε ξέρετε εσείς, εξαφανιζόλ και άγιος ο Θεός χα χα χα.

 Οπότε μερικές εβδομάδες ακόμα μελισσοκομικής κόλασης υπάρχουν μέχρι να τελειώσει και ο τελευταίος τρύγος της χρονιάς και μετακινήσεις καθώς και η μελισσοκομική χρονιά επίσης.

 Υπομονή και επιμονή για μερικές εβδομάδες.

 Και μετά..........

 Μετά θα επανέλθω δριμύτερος χα χα χα.

 Μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

 Adios Amigos Locos.



 Μότσανος Λάζαρος

 Σοχός 10/10/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου