UA-50457385-1

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Να το και το πρώτο μέλι της χρονιάς



 Και ήρθε εκείνος ο καιρός για να βγει το πιο αγαπημένο μου μέλι από τα δοχεία ωρίμανσης. Το μοναδικό μου, το μελανούρι μου, το βελανιδόμελο. Ακόμα ένα εκπληκτικό μέλι που μας χάρισε το βουνό με τα ατελείωτα βελανιδοδάση του. Ένα γευστικότατο μαύρο βελανιδόμελο γεμάτο μεστές γεύσεις και  αρώματα όπως μόνο ταιριάζει σε ένα μέλι του βουνού. Η γεμάτη και τρομερά γλυκιά γεύση του βελανιδιού ανακατωμένη με τον μοναδικό συνδυασμό που μπορεί να προσφέρει μέσα του η ακακία, το φλαμούρι, και η αγριορίγανη προσφέρει ένα εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που σκάζει μέσα στην γλώσσα και στον ουρανίσκο σου. 

 Ένα μέλι που θα σε αναγκάσει να το καταναλώνεις σαν τρελός, γιατί μπορεί να επιφέρει εθισμό με την πρώτη κιόλας κουταλιά! Ένα μέλι πειρασμός για μικρά αλλά και για τα μεγάλα τα παιδάκια.

 Και ακόμα ένα μέλι για το οποίο είμαι περήφανος να το προσφέρω στους πελάτες μας. Και σε αυτούς που μας προτιμούν διαρκώς, χρονιά με την χρονιά, σε όλη την μελισσοκομική μας πορεία. Αλλά και σε κάθε ένα νέο πελάτη που δοκιμάζει τα μέλια μας και από εκείνο το σημείο και μετά μαγεμένος γυρνά ξανά, και ξανά, για να γευτεί κάθε νέα γεύση που θα του προσφέρουν οι μέλισσες μας. 

 Φυσικά όπως σχεδόν κάθε χρονιά δεν μας έκανε το χατήρι το βουνό και μας χάρισε το μέλι του με φειδώ. Με φειδώ θα δοθεί και από εμάς στους πελάτες μας, έτσι ώστε να μπορέσουν όσοι περισσότεροι να δοκιμάσουν και αυτό το εκπληκτικό μέλι με την ξεχωριστή γεύση που μας τρατάρανε οι μικρές τσαούσες κιτρινόμαυρες κυρές μας. 

 Γιατί ένα τόσο εκπληκτικό μέλι αξίζει να προσφερθεί σε όσους γίνεται περισσότερους έτσι ώστε να στοιχειώνει η τρομερή γεύση του τα όνειρα τους, και να δεσμεύσει για πάντα την επιθυμία τους. 

 Άντε λοιπόν τι περιμένετε?





Adios Amigos Locos





Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 21/7/2018  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου