UA-50457385-1

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ροχάλα στον Καθρέπτη




 Παίδες άστε τις νουθεσίες, τις σοφίες, την αγανάκτηση, και την οργή από τα κοινωνικά δίκτυα!

 Δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε το μέρος για αυτά.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα πατάτε την Λ.Ε.Α. για να πάτε στον προορισμό σας ταχύτερα αδιαφορώντας για τα πυροσβεστικά οχήματα, τα ασθενοφόρα, και τα περιπολικά που την χρειάζονται για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα καταπατάτε δάση για να χτίσετε τον εξοχικό σας παράδεισο, ακολουθώντας το όνειρο κάθε νεοέλληνα, μετατρέποντας το φανταστικό συλλογικό παράδεισο του Έθνους σε μια εν δυνάμει κόλαση για όλους.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα πετάτε αναμμένα τσιγάρα από τα οχήματα σας εν κίνηση, θα κάνετε ηλεκτροκόλληση ή θα κόβετε με τροχό μέταλλα μέσα σε δάση, δεν θα σβήνετε σωστά τις φωτιές σας σε κάθε εκδρομή στα δάση, δεν θα σβήνετε σωστά τα καπνιστήρια σας μέσα στα πευκοδάση.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα χτίζετε την φτωχική πρώτη κατοικία σας πάνω σε ρέματα μπαζώνοντας τα, με αποτέλεσμα μετά τις φωτιές να ακολουθεί και η κόλαση των πλημυρών στην πρώτη βροχή.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα πάτε να λαδώσετε κάποιον δημόσιο λειτουργό ή να σας λαδώσουν εσάς εάν δουλεύετε στο δημόσιο, για να κάνει το κράτος τα στραβά μάτια σε κάθε παρανομία που είναι δυνατό να σκεφτεί το αθάνατο κατσαπλίαδικο Ελληνικό πνεύμα.

 Αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα πάτε να ψηφήσετε τον κάθε ανίκανο και  λαμόγιο που θα σας πουλήσει είτε ιδεολογία, είτε επανάσταση, είτε διορισμούς ή ακόμα ακολουθώντας την λανθασμένη για την δημοκρατία αρχή του «μη χείρον βέλτιστον».

 Και για το τέλος αφήστε τα όλα αυτά για κάθε φορά που θα διαπαιδαγωγείτε τα παιδιά σας για να μην κάνουν όλα τα παραπάνω, ώστε σε αντίθεση με την γενιά σας η δική τους γενιά να μπορέσει να δημιουργήσει μια ευνοούμενη πολιτεία, και ένα πραγματικό κράτος, και έτσι η καφρίλα που δέρνει το Ελληνικό Έθνος να πεθάνει μαζί με τις δικές μας τις αποτυχημένες γενιές.

 Δεν είσαστε, δεν είμαστε, αμέτοχοί στην κατάντια του Έθνους μας, δεν δημιούργησαν οι εξωγήινοι την κοινή κόλαση που ζούμε όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σωτηρία από αυτό το χάος από ένα «εκ μηχανής Θεό» χωρίς τις δικές μας ενέργειες και πράξεις.

 Θέλετε να αλλάξει κάτι σε αυτό το Κράτος, Έθνος, Λαό?

 Σταματήστε να έχετε απλώς άποψη για τα πάντα. Σταματήστε να ρίχνετε την ευθύνη για τα μαύρα χάλια που μας δέρνουν μόνο στους άλλους. Σταματήστε να απαιτείτε από τους άλλους να μετέχουν στην συλλογική προσπάθεια να αλλάξουμε την μίζερη ζωή μας και την νοσηρή μας νοοτροπία ως Λαός χωρίς όμως την δική σας συμμετοχή.

 Η Αλλαγή όλων των παραπάνω μπορεί να γίνει μόνο εάν ο κάθε ένας απλώς αλλάξει τον εαυτό του. Κάτι τόσο δύσκολο όπως το να αλλάξει μια κοινωνία στην πραγματικότητα είναι τρομερά εύκολο απλώς με το να κάνει ο κάθε ένας μας μικρές  και μόνο αλλαγές στον εαυτό του.

 Αλλά δυστυχώς και αυτό είναι και το δυσκολότερο από όλα για ένα κακομαθημένο Λαό που νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, έχει το μοναδικό προνόμιο σε όλο τον γαλαξία ότι είναι αλάνθαστός, και νομίζει ότι η έλλειψη παιδείας που τον χαρακτηρίζει αποτελεί ένα απλώς χαρακτηριστικό του «αδάμαστου» και «ζωντανού» χαρακτήρα του.

 Κοιτάξτε πρώτα το καθρέφτη, φτύστε τον, βουλώστε το, και αλλάξτε!

 Αλλιώς μείνετε οι ίδιοι γραφικοί καραγκιόζηδες, αρχίστε τις νουθεσίες, τις σοφίες, την αγανάκτηση, και την οργή στα κοινωνικά δίκτυά σε κάθε τραγωδία και όλα καλά, επ΄ άπειρο πανηγύρι με τα αρχίδια μας! Ελλάς Ολέ!



Adios Amigos Locos





Μότσανος Λάζαρος

Κράτος Μπουρδέλο 24/7/2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου