UA-50457385-1

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Νίπτω τας χείρας μου



Παιδες μερικές διευκρινήσεις γιατί μερικοί αν δεν τους τα ζωγραφίσεις δεν τα πιάνουν. 

-Δεν με νοιάζουνε τα κλικ! Το μόνο κλικ που με ενδιέφερε ήταν το περιοδικό Κλικ στις αρχές της δεκαετίας του 80 προτού γίνει μάπα και αυτό και την δει Opinion Maker. Δεν επιδίωξα ποτέ να έχει το Blog μου επισκεψιμότητα (και ούτε θέλω να έχει! Έτσι είμαστε εμείς οι παλιοί! Δεν θέλουμε να μαθαίνουν πολλοί νέοι τα μυστικά μας χα χα χα), ούτε πρόκειται να το επιδιώξω! Δεν έχω κανένα κέρδος από αυτά! Μην κρίνετε από τον εαυτό σας και τις στρατηγικές σας και νομίζετε ότι και όλοι οι άλλοι έτσι σκέφτονται! 

-Το Blog μου το έκανα για αντίδραση στο "Δεν βοηθούν αυτοί που ξέρουν!" και στο "Βοήθα πρώτα και εσύ και μετά κάνε κριτική!". Πλέον θεωρώ ότι έχω βοηθήσει αρκετά (όσους τουλάχιστο με διαβάζουν, για τους υπόλοιπους θα πω "Λυπάμαι παιδιά αλλά δεν θα σας πυροβολήσω αυτά που ξέρω μέσα στο κεφάλι σας, εγώ το καθήκον μου το έκανα, γνώσεις παράθεσα, βρείτε τες μόνοι σας!"), και μπορώ πλέον χωρίς καμία τύψη ή ενοχή να εκφέρω άποψη για τα κακά της μελισσοκομίας όπως και για τα καλά, χωρίς κανένας να μπορεί να μου πει "Και τι πρόσφερες εσύ για την διάχυση της γνώσης και μιλάς?".

-Γουστάρω ένα θέμα να το αναπτύσσω μέχρι τελικής πτώσης σε μια ανάρτηση μου και να καθαρίζω πλέον με αυτό το θέμα! Δεν γουστάρω να ξαναγυρνώ και να λέω τα ίδια και τα ίδια διαρκώς ελαφρά παραλλαγμένα.Αν αυτό με κάνει να γράψω 100-150 μόνο μελισσοκομικές αναρτήσεις και να ξεμπερδεύω (ναι ξεμπερδεύω! Θέλω να ξεμπερδεύω με ένα θέμα την φορά! Πρήζω αρχίδια λόγου μεγέθους σε κάθε θέμα για να το αναπτύσσω, αλλά δεν πρήζω αρχίδια για να λέω τα ίδια και τα ίδια διαρκώς για να κερδίζω κλικ!) ας είναι τόσες οι μελισσοκομικές αναρτήσεις που θα γράψω! No problem! 

-Μιλάω μόνο για πράγματα που τα έχω κάνει στην μελισσοκομία, για τίποτα άλλο. Παπάρας και ξερόλας μελισσοκόμος εγώ δεν είμαι, και ούτε θέλω να γίνω, οπότε φρου φρου και αρώματα αναρτήσεις με το πως ξύνουν τα αρχίδια τους οι μέλισσες ή μεθόδους Καζαγκούγκου για να κατεβάζουν ακόμα και γάλα οι μέλισσες από μένα μην περιμένετε! 

-Την θεματολογία μου την ορίζω εγώ και μόνο εγώ! Το αν θα γράφω μελισσοκομικές αναρτήσεις ή θα γράφω αναρτήσεις σχετικά με την βελτιστοποίηση δικτύων διανομών, ή εξισώσεις υπολογισμού αστρικής μάζας, ή αναλύσεις γεωπολιτικής σημασίας, ή ακόμα και ποίηση είναι δικό μου θέμα και μόνο.  Μπορώ να γράφω για πολλά θέματα γιατί και τα ενδιαφέροντα μου είναι πολλά. Δεν είδα το "Φως το Αληθινό" με την μελισσοκομία και πλέον γράφω μόνο για αυτή με θρησκευτική ευλάβεια και θρησκευτικό φανατισμό ταυτόχρονα. Δυστυχώς, ευτυχώς μπορώ να γράψω για πολλά πολλά ακόμα ενδιαφέροντα μου! Αυτός είμαι! Όποιος γουστάρει διαβάζει ότι θέλει. Αλλά επίσης όποιος γουστάρει γράφει ότι θέλει. Νταβάδες στο τι θα γράψω εγώ δε δέχομαι! 

-Ο χρόνος είναι πολύτιμος και λίγος.Και τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ουσιαστικά πράγματα στην ζωή μας και να τον ξοδεύουμε με όσους αγαπάμε, και όχι για να παίζουμε την κολοκυθιά και το παιχνίδι της ίντριγκας και του  "διαλέγω στρατόπεδα". Πάντα ήμουν πλειοψηφία (μειοψηφία) του Ενός! Και έτσι θα παραμείνω! Αν είχα χρόνο θα γινόμουν ένας από τις φυλές των "δεν γαμιέστε όλοι σας" μελισσοκόμων (βλέπετε προηγούμενη ανάρτηση Οι φυλές των Ελλήνων μελισσοκόμων) αλλά δεν τον έχω, και από του χρόνου δεν θα τον έχω ακόμα περισσότερο καθώς αυξάνει ο όγκος της εργασίας μου και θα μπω και εγώ στην φυλή των "δεν προλαβαίνω τίποτα" μελισσοκόμων! Αλλά προτού μπω σε αυτή την δοξασμένη φυλή μελισσοκόμων και επειδή κάποιοι μου ζάλισαν τον έρωτα και επειδή είμαι Άντρας, και από τον Βορρά, και Μακεδόνας (και Παοκτζής!) θα σας το πω με αντρικές (και Παοκτσίδικες χα χα χα) κουβέντες το παρακάτω "Βρε άντε και γαμηθείτε που νομίζετε ότι αξίζετε να ασχοληθεί κάποιος μαζί σας! Ξεκαβαλικέψτε επιτέλους!". Έτσι μιλάνε στον Βορρά οι Βάρβαροι οι Δωριείς! Σε όποιον αρέσουμε! 

-Κριτική μόνο στον Θεό δεν κάνουμε, σε όσους είναι ξεσηκωμένοι και νομίζουν ότι πιάσανε τον Θεό από τα αρχίδια κριτική ναι! Κάνουμε! Ή θα κάναμε αν είχαμε χρόνο να σπαταλήσουμε μαζί τους. Δυστυχώς οι Άντρες παιδάκια μου παίζουν μόνο ένα παιχνίδι και αυτό το παιχνίδι ονομάζεται επιβίωση, χρόνο και γκαϊλέ για τίποτα άλλο δεν έχουν. 

-Είμαι ορμητικός και τρελός (και Παοκτζής!) και πολύ πολύ διπλωματικότητα και πλάγιους τρόπους μην περιμένετε από μένα (ναι γαμήθηκες μαλάκα και εσύ στην διπλωματικότητα, ούτε ο Τζέκινς Χαν τόσο διπλωματικός δεν θα ήταν χα χα χα), παντελόνια φοράμε και τα τιμάμε.   

-Αυτά είχα να πω από Θεσσαλονίκη, και ερωτήσεις στον ερυθρόλευκο Άγιο Βασίλη σας εγώ δεν έχω, αυτά , άντε γεια σας και περαστικά σας, και του χρόνου!

Χα χα χα.  

Νίπτοντας τας χείρας του αποχώρησε Πιλάτος Πόντιος!



Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 23/10/2014 

4 σχόλια:

  1. Ε αφού είσαι και ΠΑΟΚτσης καλή τύχη απόψε!

    (Εργοτελάρα ολέ ο γράφων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι λες και εσείς εκεί κάτω είσαστε λιγότερο τρελοί από εμάς εδώ πάνω χα χα χα.

      Αν δεν ήμασταν εξίσου κουζουλοί δεν θα ταιριάζανε οι δύο άκρες της Ελλάδας χα χα χα

      Διαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία απόδειξη της στήριξής μας ήταν στον Μακεδονικό Αγώνα, όπου πολλοί Κρητικοί βοήθησαν.
    Επίσης υπάρχει αμοιβαία αγάπη και με τους Πόντιους, που απλώθηκαν κυρίως στη Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμασταν οι τελευταίες αλύτρωτες περιοχές της Ελλάδας Κρήτη - Μακεδονία (από την δυτική πλευρά του Αιγαίου πάντα) οπότε και οι συνθήκες διαβίωσης μας, καθώς και τα προβλήματα που βιώναμε ήταν παρόμοια, λογικό να ταυτίζονται οι ψυχοσυνθέσεις μας, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νοοτροπίας μας, άλλωστε πάντα οι ακρίτες μοιάζουν μεταξύ τους και διαφέρουν φυσικά από όσους εδρεύουν στο κέντρο χα χα χα.

      Διαγραφή