UA-50457385-1

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος ρε μπαγλαμάδες


Ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο - ψεκασμενόμενο

 Εξακόσια δισεκατομμύρια ευρώ (600.000.000.000) σας περιμένουν εσάς και την χώρα μας για να βγείτε από το σκοτεινό τούνελ που βρίσκεται η ζωή σας, και το μέλλον σας.

 Ζεστό χρήμα σας περιμένει σε Ελ-ομόλογα τα οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη μέσα στην άπειρη Σοφία της αναγνώρισε ότι υπάρχουν!

  Μην χάνετε την ευκαιρία!

 Πάτε σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία και απαιτήστε κάθε απαίτηση της προς εσάς να εξοφληθεί σε Ελ-ομόλογα (Το αντάλλαγμα των υπερκαυσίμων των Ελ που δώσαμε στους αμερικάνους για τα διαστημόπλοια τους).

 Σε περίπτωση που κάποια Δημόσια υπηρεσία δεν δεχθεί αυτή την ανταλλαγή, αμέσως να πάτε και να υποβάλετε μήνυση στον διοικητή της στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα!

 Αν αυτό γίνει μαζικά από όλους σας θα είναι η τέλεια ευκαιρία να διαπιστωθεί όχι μόνο το ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει στους ψεκασμούς, τους Νεφελίμ, τους Ελοχίμ, καθώς και όσων πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στην ηγεσία του.

 Αλλά θα έχουμε και ονόματα, διευθύνσεις, και τηλέφωνα από τον κάθε ένα. Μια που δεν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιηθεί ποτέ το Ελληνικό, είναι η ευκαιρία να το μετατρέψουμε σε ένα απέραντο θέρετρο όπου θα είναι γεμάτο με άτομα που θα σας φροντίζουν ισόβια μέσα σε δωμάτια με κατάλευκους και μαλακούς τοίχους!

 Τρέξτε τώρα!

 Καθήκον σας είναι να διεκδικήσετε το μερίδιο σας από τις αρχέγονες τεχνολογίες των Ελ-προγόνων μας. 

 Γρηγορείτε και δράστε άμεσα.

 Τα πουκάμισα που δένουν από πίσω σας περιμένουν!



 Ελ-Σύνδεσμος τώρα και στον Λαγκάδα!

 Και μην ξεχνάτε σε κάθε πόλη και χωρίο κοντά σας υπάρχουν Ελ-Σύνδεσμοι για σας. Αναζητήστε τους και καταθέστε τον οβολό σας για τον υπερπάντων αγώνα, μια φορά Ελ μια ζωή Ελ!!!

 Εκ της Ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων



                 

                  Ο Γενικός Γραμματέας
                   Πολέμαρχος του Θεού




 Και προσοχή! Να είσαστε σε εγρήγορση!  Τα Νεφελίμ παραμονεύουν παντού, και διαδίδουν ψέματα ότι όλα τα παραπάνω είναι απάτη και ψεύδη. Επ΄ουδενί λόγο μην μπαίνετε στα Νεφιλοσαιτ όπως του Μιχάλη Ιγνατίου ο οποίος είναι Γνωστός Αρχινεφελίμ και συκοφάντης των απανταχού Ελ στο σύμπαν. 




Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 4/1/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου