UA-50457385-1

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Εδώ στον Βορρά μας έπεσε το καυλί μας από τον χιονιά


 Τρομερό και δριμύ το ψύχος μαζί με την έλευση του "Ιστορικού" χιονιά στον Βορρά που πρόβλεψαν οι μετεωρολόγοι που για ακόμα μια φορά βγήκαν οι προβλέψεις τους σωστές!!!! Τόσο χιόνι έχει να δει ο Βορράς από την τελευταία εποχή των παγετώνων. 

 Και εδώ βλέπουμε ένα δύσμοιρο πολικό αρκούδι που ψάχνει το καυλί του, μια που του έπεσε στο κατούρημα από το "εξωπραγματικό" ψύχος που έπεσε τις τελευταίες ώρες.


 Όλος ο Βορράς έχει θαφτεί κάτω από ένα τεράστιο πέπλο χιονιού και πάγου,  και κάθε περιγραφή των δημοσιογράφων που περιγράφουν πολικές καταστάσεις στην χώρα μας ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Βορρά μπροστά τους.

 Εδώ βλέπουμε ψαράδες στην Κερκίνη που παλεύουν με παγόβουνα με τα ειδικά διαμορφωμένα παγοθραυστικά-ψαρόβαρκες τους! 


 Εκατοντάδες μέτρα από χιόνι και πάγο έχουν να υπερκεράσουν οι δυστυχείς αγρότες στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους.

 Για του λόγου το αληθές, εδώ βλέπουμε ένα κερασοπαραγωγό από την Βέροια καθώς προσπαθεί να φυτέψει μια κερασιά!!!


 Όλες οι πόλεις του βορρά έχουν καλυφθεί από χιλιόμετρα πάγου, και έχουν εγκαταλειφθεί από τους κατοίκους τους οι οποίοι πάνε πρόσφυγες στην Αίγυπτο, την Λιβύη και το Σουδάν.

 Άποψη της πλατείας Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο βάθος βλέπουμε τον παγωμένο Θερμαΐκό καθώς και τον Όλυμπο. 


 Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων όλων των δήμων του Βορρά για να καθαρίσουν τους δρόμους ρίχνοντας αλάτι, δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο καθώς αυτοί βρίσκονται σε βάθος 2-3 χιλιομέτρων πάγου. 

 Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη και παρακαλούνται από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας οι κάτοικοι του Βορρά να κάνουν υπομονή, να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους μια που δεν υπάρχουν πλέον δρόμοι, να προσπαθούν να ζεσταθούν με την τριβή και την σωματική θερμότητα των σωμάτων τους (εξ ου και η καμπάνια της κρατικής τηλεόρασης "Το κρύο μας φέρνει κοντά - κρύο καιρός για τρίο" ), και να περιμένουν την βοήθεια σε τρόφιμα (καλαμάκια με πίτα) από τον Νότο που θα έρθει με αερόστατα.

 Εικόνα από τα αποχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Λαγκαδά καθώς περνούν 2 χιλιόμετρα πάνω από τον θαμμένο στον πάγο Σοχό.


 Παρακάτω έχουμε δηλώσεις από τους απελπισμένους κατοίκους του Βορρά που είχαν την Ατυχία να ζήσουν στην διάρκεια της ζωής τους αυτόν τον "Ιστορικό" Χιονιά. Σας ζητούμε συγνώμη καθώς και την κατανόηση σας για τις ασπρόμαυρες εικόνες, αλλά ως γνωστό ο Βορράς είναι πίσω από τον Ήλιο, και δεν τους έχουν έρθει ακόμα τα χρώματα στην πραγματικότητα τους. 

 Και αρχίζουμε από από ένα Καστοριανό που μας δήλωσε "Τι χιονιάδες και μαλακίες μωρέ, δεν τους γαμάς την μάνα μωρέ, δεν τους γαμάς την μάνα μωρέ" προφανέστατα επηρεασμένος από τα Ραγκουτσάρια. 


 Αντίθετα ένας κάτοικος των Ιωαννίνων όταν τον ρωτήσαμε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα το μόνο που μας είπε ήταν "Αθηναίοι είσαστε σίγουρα ε?". 


 Ακόμα πιο λακωνικός ο παραπάνω κάτοικος της Ξάνθης, απλώς μας κοιτούσε με απλανές βλέμμα όταν του αναφέραμε το επικείμενο δριμύ μέτωπο χιονιά που αναμένεται να χτυπήσει την Βόρεια Ελλάδα.


 Αντίθετα ο Αθηναίος φοιτητής στο ΑΠΘ μας δήλωσε έντρομος " Θέλω να φύγω από εδώ άμεσα, έχει κρύο, έχει υγρασία, έχει μουνάρες αλλά θέλω σκάλα για να τις φτάσω, όταν βλέπω τον Ολυμπιακό στην μπάλα και παίρνει πέναλτι δεν μπορώ να ζητωκραυγάζω γιατί βγαίνουν οι ανώμαλοι στα μπαλκόνια και φωνάζουν "Σήμερα θα σε θάψουμε γαύρε!!!", και όταν τους λέω ότι θέλω ένα καλαμάκι με πίτα μου φέρνουν ένα πραγματικό ασπρόμαυρο καλαμάκι μέσα σε μια πίτα και γελάνε ειρωνικά!!! Δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ με αυτά τα Μπαόκιααααααααααα!!!!!"

 Δράμα αγαπητοί μας τηλεθεατές!!! Δράμα!!! 


 Και εδώ ένας Φλωρινιώτης!

 Τα λόγια σε αυτή την περίπτωση είναι περιττά!!!


 Φυσικά και εδώ έχουμε ένα προβοκάτορα που λέει ότι δεν έχει κρύο στην Ελλάδα. Ξέρετε από αυτούς τους Υπερβόρειους που ότι καιρό και αν έχει κυκλοφορούν ξυπόλυτοι σε ένα σπίτι χωρίς χαλιά και όταν τους λες "΄Ε-ε-ε-ε-έχει β-β-βρωμόκρυο" σε ανταπαντούν περιφρονητικά "Έλα μωρέ χλεμπονιάρη που έχει και κρύο τώρα, μια χαρά ζέστη έχει, Μπίρ ταμάμ!!!"

 Καταραμένοι προβοκάτορες!!!!



 Και ναι για το τέλος μια μοναδική αποκλειστικότητα για το κανάλι μας!!!!

 Το χαμένο καυλί της πολικής αρκούδας!!!

 Ε Αρκούδε έλα!!!

 Το βρήκαμε!!!

 Μια ιστορική στιγμή κατά την διάρκεια αυτού του "Ιστορικού" χιονιά!!!

 Και το είδατε αποκλειστικά από το κανάλι μας!!!!

 Δυστυχώς είμαστε όμως και αναγκασμένοι να διακόψουμε την μετάδοση μας μια που περιμένουμε και άλλα κύματα χιονιά να χτυπήσουν τις καταδικασμένες περιοχές του Βορρά. Δυστυχώς μια νέα εποχή παγετώνων άρχισε για τον Βορρά!!!





 Embrace yourself winter is coming


 Μέχρι την επόμενη ανάρτηση.............


 Adios Amigos Locos




Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 6/1/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου