UA-50457385-1

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Είτε αποχή είτε βαζεκτομή!



 Οι τυφώνες κάθε χρονιάς παίρνουν με την σειρά τα ονόματα τους από τα γράμματα της αλφαβήτου, πλέον μετά από δεκαετίες ονοματοθεσίας με αυτό το σύστημα έχει αυξηθεί τόσο ο αριθμός τους (λόγου κλιματικής αλλαγής) που ξαναδίνουν ονόματα από την αρχή του αλφαβήτου στους πλεονάζοντες πλέον τυφώνες.

 Ο πορτοκαλοκέφαλος πρόεδρος, ξέρετε! Εκείνος που ήθελε να αγοράσει την Γροιλανδία, έριξε την ιδέα να ρίχνουν ατομικά όπλα στους τυφώνες πριν σχηματιστούν για να αποτραπεί ο σχηματισμός τους. Και δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αυτό (γιατί απλούστατα η ενέργεια που σχηματίζει έναν τυφώνα είναι της κλάσης των μερικών χιλιάδων πυρηνικών όπλων!) αλλά αυτό σημαίνει και τουλάχιστο πάνω από 24 πυρηνικές εκρήξεις τον χρόνο (26 εάν μιλάμε για το αγγλικό αλφάβητο ονοματοθεσίας) και μάλιστα "ανοιχτές", πάνω δηλαδή στην ατμόσφαιρα! Δηλαδή κάθε χρονιά ραδιενέργεια επιπέδου Τσερνομπίλ επί 24 τουλάχιστο!

 Αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφησε κόσμος! Πολύς κόσμος! Και πιθανότατα θα τον ξαναψηφίσει!

 Ο Αμαζόνιος καίγεται εδώ και ένα μήνα με χιλιάδες πυρκαγιές, για να γίνει χωράφια για σόγια και λιβάδια για μοσχάρια, και ο πρόεδρος αυτής της χώρας ξύνει τα αρχίδια του τόσο καιρό και το μόνο που κάνει είναι να λέει για ΜΚΟ που βάζουν φωτιές, και για να μην χώνουν οι άλλοι την μύτη τους στις υποθέσεις της χώρας του.

 Όταν τελικά σκοτείνιασε στο Σαν Πάολο στις 3 το μεσημέρι από την κάπνα που ήρθε από 500 χιλιόμετρα μακριά, και τον απείλησαν οι ξένοι ηγέτες ότι την σόγια του και το βοδινό κρέας θα τα βάλει στον κώλο του από τις κυρώσεις τους έστειλε ντεμεκ τον στρατό και 2 C-130 να σβήσουν τις πυρκαγιές. Το κάθε ένα C-130 μεταφέρει 12 τόνους νερό (όσο και ένα καναντέρ) και θέλει 2 -3 ώρες για να ξαναγεμίσει (όταν το καναντέρ θέλει μισή ώρα και λιγότερο). Για σύγκριση στις φωτιές στην Εύβοια εμείς είχαμε μια ντουζίνα καναντέρ να ρίχνουν αβέρτα νερό!

 Αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφησε κόσμος! Πολύς κόσμος! Και πιθανότατα θα τον ξαναψηφίσει!

 Στην Μεσόγειο καθημερινά πνίγεται αβέρτα κόσμος, άντρες, γυναίκες, παιδάκια, που προσπαθούν να γλυτώσουν από πολέμους (εμφυλίους ή μη) στις χώρες τους ή απλώς από την φτώχεια, την πείνα, και την εξαθλίωση που προκαλεί  στις χώρες τους η δομή του παγκοσμίου εμπορίου, και η λεηλασία που είχαν υποστεί από την αποικιοκρατία των "πολιτισμένων" κρατών.

 Και ένας υπουργός εξωτερικών προσπαθεί να ποινικοποιήσει την βοήθεια προς τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από πνιγμό, ασκώντας διώξεις σε όσους  προσπαθούν να τους βοηθήσουν να μην πεθάνουν μέσα στα άξενα νερά  της Μεσογείου, για να φτάσουν στην χώρα που έχει ιστορικό να στήνει και 5.000-6.000 σταυρούς στην Αππία οδό για να σαπίζουν πάνω σε αυτούς πτώματα σκλάβων για χρόνια. Τότε τους σταύρωναν τους σκλάβους, τώρα τους πνίγουν!

  Αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφησε κόσμος! Πολύς κόσμος! Και πιθανότατα θα τον ξαναψηφίσει!

 Θέλετε να συνεχίσω να δίνω και άλλα τέτοια λαμπρά παραδείγματα (εκχώρια αλλά και εγχώρια) εκδήλωσης της λαϊκής βούλησης μέσω των θεσμών της δημοκρατίας και της καθολικής ψηφοφορίας?

 Παγκοσμίως πλέον η Idiocracy επικρατεί με διαρκώς και πιο αυξημένους ρυθμούς! Το να δίνεις δικαίωμα ψήφου πλέον σε όλους είναι σαν να μοιράζεις αβέρτα γεμιστήρες με κανονικές σφαίρες καθώς και ημιαυτόματα στρατιωτικά τυφέκια σε πιθήκους!

 Δεν την μπορείτε την Δημοκρατία! Είναι πολύ πάνω από το νοητικό σας επίπεδο, κάτι σαν την κβαντομηχανική και την γενική θεωρία της  Σχετικότητας!

 Έχετε δύο επιλογές: Είτε σταματάτε να ψηφάτε, ή κάνετε βαζεκτομή εσείς, τα παιδιά σας, και τα παιδιά των παιδιών σας! Γιατί εάν ισχύει το ρητό ότι «Ο κάθε Λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν» πραγματικά έχουμε τεράστιο πρόβλημα! Είναι και κλειστός ο Καιάδας ανάθεμα σας!

 Χα χα χα.


Adios Amigos Locos











Λάζαρος "Βρε δεν γαμιώμαστε όλοι λέω εγώ!" Μότσανος

Σοχός 26/8/2019







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου