UA-50457385-1

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εγχειρίδιο Πραξικοπήματος



Διδάγματα από το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Α/ Πριν από όλα κόβεις το ρεύμα στις πόλεις, και καταστρέφεις τις κεραίες σε όλους (όλους, μα όλους!) τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στο τέλος τέλος και μπορούν σε εννέα μήνες από το πραξικόπημα να αυξηθούν οι γεννήσεις, και πιθανότατα να σε ευγνωμονούν όλοι που δεν εκπέμπουν πια τα κανάλια.

Β/ Αν είναι να βομβαρδίσεις κάτι το κάνεις με ότι βαρύτερο έχεις, όχι ημίμετρα! Τζάμπα συσσωρεύονται τόσα όπλα εδώ και δεκαετίες? Αμαρτία είναι να περάσει η ημερομηνία λήξης τους και να τα πετάξουμε! Τόσα παιδάκια είναι ζωντανά στην Αφρική και εμείς πετούμε τα όπλα μας στα σκουπίδια!

Γ/ Πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας άμεσα! Ότι κινείται και αναπνέει μετά την κίνηση των τανκς παύει άμεσα να κινείται και να αναπνέει! Έτσι και αλλιώς τα πραξικοπήματα γίνονται πάντα βράδυ, οπότε αυτή την ώρα είτε αιώνιοι φοιτητές θα κυκλοφορούν, είτε μπουζουκόβιοι κλαρινογαμπροί, είτε η προκομμένη η κόρη σου που δεν λέει να γυρίσει στο σπίτι πριν τα χαράματα. Και οι τρεις κατηγορίες θέλουν ένα καλό σοκ για να συνέρθουν, άδραξε την ευκαιρία.

Δ/ Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και οι πάροχοι συνδέσεων διαδικτύου παντού είναι ολιγοπώλια, οπότε υπάρχουν ακόμα 5-6 σημεία που πρέπει να ελέγξεις. Αν ρίξεις μετά το πραξικόπημα άμεσα και τις χρεώσεις στα κινητά και στο ιντερνέτ έχεις κερδίσει αμέσως το δυναμικό κοινό 18-24.

Ε/ Πυροβόλα πρώτα, γρήγορα, εύκολα, μαζικά. Άσε τις εξηγήσεις για τους Ιστορικούς. Τι? Θα τους αφήσουμε τους καημένους να πεινάσουν?

Μόνο έτσι ένα πραξικόπημα δεν είναι πραξικόπημα από τα Lidl!

Χα χα χα. 





Λάζαρος Μότσανος
Σοχός 16/7/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου