UA-50457385-1

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Εν τούτω Νίκα: Το Ξεστροδρέπανο



 Και επειδή οι μελισσοκόμοι είναι γενικώς μια ιδιαίτερα αγωνιστική και επαναστατική κάστα επαγγελματιών, καιρός είναι να τους δωρίσουμε και ένα σύμβολο που θα τους ενώσει όλους κάτω από αυτό, σημαία τους για όλους τους δίκαιους αγώνες τους απέναντι σε υπαρκτούς ή και φανταστικούς εχθρούς, αποσκοπώντας στην επίτευξη ρεαλιστικών στόχων ή σε ότι του φανεί του Λολοστεφανή επιδιώξεις.

 Οπότε Τσακαλάκια μου ΙΔΟΥ! ΤΟ ΞΕΣΤΡΟΔΡΕΠΑΝΟ!

 Το απόλυτο σύμβολο των Άγιων αγώνων μας μέσα στο διαδίκτυο ή μέσα σε μελισσοκομικούς συλλόγους, αποτελείται από το Ιερό και τιμημένο Ξέστρο του Μελισσοκόμου (το οποίο και είναι χρησιμοποιημένο γιατί ο Μελισσοκόμος είναι Ον εργατικό!), και από το Δρεπάνι του Αγρότη (που φυσικά είναι σαν καινούριο, γιατί που να προλάβει να το χρησιμοποιήσει ο Αγρότης μέσα στα καφενεία που είναι και πίνει σε τσίπουρα όλες τις επιδοτήσεις?). 

 Γυμνό μέταλλο το Ξέστρο του Μελισσοκόμου σαν την ψυχή του, και με λίγο κόκκινο επάνω του που συμβολίζει το αίμα που φτύνει κάθε χρονιά για να βγάλει το μέλι. Ασπρόμαυρο το Δρεπάνι του Αγρότη σαν γύφτικο (Οοο Παοκάρα έχω τρέλα μες το μυαλό, όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ,για σένα θα πεθαίνω και για σένα μόνο ζω) σκεπάρνι. 

  Πλέον να είσαστε υπερήφανοι που έχετε ένα αποκλειστικά δικό σας σύμβολο, που θα σας οδηγήσει σε ένδοξους αγώνες, είτε με το να καταλάβετε με έφοδο την βουλή, είτε να πίνετε και εσείς τσίπουρα μαζί με τους αγρότες στα ηρωικά μα και τελείως αναποτελεσματικά μπλόκα, είτε να κάνετε υπερφίαλες δηλώσεις στο διαδίκτυο σχετικά με το πόσο επαναστατικός λαός είμαστε και θα σκίσουμε το 117ο μνημόνιο όταν θα πάρουμε με το καλό την εξουσία.

 Εμπρός λοιπόν επαναστάτες του Καναπέους σε νέους αγώνες κάτω από σημαίες όπου θα κυματίζει αγέρωχα το Ξεστροδρέπανο, και θα ακούγεται από τα μεγάφωνα της αστυνομίας "Υποχωρήσετε συνάδελφοί, η κατάσταση δεν ελέγχεται, οι μελισσοσυμμορίτες έχουν στα χέρια τους σκουριασμένα κονσερβοκούτια και ξεστροδρέπανα, σώζων ο ευατόν σωθήτω!"  

 Χα χα χα. 



 Adios Amigos Locos



Λάζαρος "Ουλιάνοφ" Μότσανος

Θωρηκτό Ποτέμκιν 23/12/2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου