UA-50457385-1

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο ειδήσεων Μέγιστης Κυανόλευκης Ελλάδος τριακοσιοστά εξήκοντα και τέσσαρα ημερών πριν των Χριστουγέννων.

 Διά να κάνουμεν και ένα σύντομο σχολιασμό της πραγματικότητας που συναντούμεν μετά την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Κοινωνικών Δικτύων Δελτίον.


 "Δεν είμαι χονδρός, είμαι ευτραφής" δηλώνει ο μέσος Έλλην εις την έρευνα μας σχετικός με την κατανάλωση μελομακάρονων.  


 Πάρα πολλοί εις τα κοινωνικά δίκτυαν σχολιάζουν το πόσο πολύ τροφαντοποιήθηκαν κατά την διάρκειαν των εορτών, λόγου υψηλής καταναλώσεως μελομακάρονων, κουραμπιέδων, και ενός αγριογούρουνου εν καθισιάν.

 Μην δίνεστε να έχετε τέτοιους προβληματισμούς φίλοι μου, διότι τις επόμενες 5 μέρες θα πρέπει να έχετε πληρώσει στην εφορία την δόση του φόρου εισοδήματος, την δόση του ΕΝΦΙΑ, και τα τέλη κυκλοφορίας ιππήλατων αμαξών! Να είσαστε σίγουροι ότι μετά από τέτοια αφαίμαξη τον επόμενο μήνα θα έχετε χάσει όσα κιλά πήρατε, και ακόμα περισσότερα.


Εξωτερικόν Δελτίον.



 Δήλωσης του Αξιαγάπητου σμηνία Χλαπάτσα λίγο προτού μεταβεί εις γραφείον Πτεράρχου Τζαζλέα.   


 Οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν ημπορούν να βρουν καραβανάδες δια το στράτευμα τους, και δια αυτό δύνανται να προσλάβουν "ειδικούς" (a.k.a. Μισθοφόροι) για να στελεχώσουν το στράτευμα τους. Η δε χώρα μας δεν επικροτεί αυτόν τον σχεδιασμό της φίλης κατά τα άλλα χώρας των Αλλεμάνων, διότι εφοβείται ότι τα άξια στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας ημπορούν να στρατολογηθούν εις τας δυνάμεις των φίλων μας λόγου υψηλοτέρων αποδοχών.




 Ακμαίο το ηθικό των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων μας, καθώς και το φρόνημα τους.  

 Πλήρως περιττός ετούτος ο φόβος, διότι δεν υπάρχει περίπτωση στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας να αρνηθούν να υπηρετήσουν κάτω από την ένδοξη Γαλανόλευκη μας σημαία μόνο και μόνο για ένα μισθό 3 με 4 φορές μεγαλύτερο από αυτόν που ελαμβάνουν από την πατρίδα μας. 

 Το αίσθημα τιμής, φιλοπατρίας, και φιλότιμου, που διακρίνει τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας είναι τεράστιο, και ουδεμία σκέψη ημπορεί να γίνει περί της δεδομένης άρνησης τους ως προς το να μισθοφοριστούν κάτω από μια αλλότρια σημαία, μια τέτοια απεχθής σκέψη δεν δύναται καν να περάσει εκ του λογισμού τους! 

 Άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ ιστορική περίοδος που στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας να συμμετείχαν σε ξένους στρατούς. Οτιδήποτε άλλο διαδίδετο περί αυτού αποτελεί αβάσιμες και κακεντρεχείς φήμες εκ των μελισσοσυμμοριτών του ερυθρού Ξεστροδρέπανου!


Εσωτερικόν Δελτίον.



 Το ζεύγος Patuli σε προγενέστερους και πιο ευτυχείς χρόνους.

 Πλήρης σύγχυσης έχει προκαλέσει η απόφαση της συζύγου του νυν δημάρχου Αμαρουσίου να διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου χωρίς την στήριξη του Ανδρός της, που κατεβαίνει εις ευρύτερους πολιτικούς χώρους της τοπικής αυτοδιοικήσεως με στόχον το να εκλεγεί Σούπερ Ντούπερ Ούλτρα Ουάου Υπερπεριφεριάρχης Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ναούμ. 




 Η τεθλιμμένη χήρα και Δημαρχέσα Αμαρουσίου, έπειτα από τον αιφνίδιον και τραγικόν θάνατο του ανδρός της, ο οποίος εξόχως περιέργως έπεσε με την πλάτη του 27 φορές εν μάχαιρα κατά την διάρκεια του ύπνου του.

 Εκ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του έχουν συστήσει να επέμβει υπέρ της μη καθόδου της συζύγου του εις τας πολιτικάς αρένας, λέγοντας του χαρακτηριστικά "Μαλάκα Πατούλη εάν κατέβεις εσύ για Υπερπεριφεριάρχης και βγεις, βγει και η Πατούλενα δημαρχέσα, η επόμενη συνέλευση της ΚΕΔΕ ( το κεντρικόν όργανον των Δήμων της Χώρας) με εσάς τους δύο μέσα θα μοιάζει σαν την διαρκή Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος με τόσο χρυσό επάνω σας, μην έχουμε τέτοια! Φαντάζεσαι να αρχίσετε να στολίζετε και περιφέρειες και δήμους με τα μπακλανταν έπιπλα που έχετε στο σπίτι σας? Γάμησε τα! Δεν έχουμε και τον Ριχάρδο να μας προμηθεύει και με τόσο πολύ χρυσό ναούμμ!!!!".


Adium amigum locum








 Χαρτουλάριος Λάζαρος Άρκτος Μότσανος

 Τοιούτα εστί τα Νέα εκ Βασιλεύουσας εν Σωτήριο Έτος χιλιάδων δις, δεκάδων μιας, ετών οκτώ και τριακοσιοστά εξήκοντα και τέσσαρα ημερών πριν των Χριστουγέννων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου