UA-50457385-1

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Και κάπως έτσι ο Μπάμπης ο Σουγιάς σας λέει Aντίο



 Και ναι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε ξανά το κύπελλο Ελλάδας  για την  σεζόν 2017-2018 και στον λευκό τον πύργο γίνεται χαμός  από τον κόσμο που ξεχύθηκε  στους δρόμους για να γιορτάσει την πανάξια νίκη της ομάδας του!

 Και να και ο Μπάμπης ο Σουγιάς μέσα στο πλήθος και ευκαιρία να τον ρωτήσουμε και αυτόν για το πώς αισθάνεται, αν και σαν να μην τον βλέπω και ιδιαίτερα να κολλάει μέσα στο γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού και χαράς του κόσμου του ΠΑΟΚ!

 Ρεπορτατζίας: Γεια σου Μπάμπη, θα μας κάνεις μια δήλωση σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα και το τι σημαίνει αυτό για τον λαό του ΠΑΟΚ και για σένα? Γιατί και σαν να σε βλέπω σκεπτικό παρόλο τον χαμό που γίνεται γύρω μας  μετά την άξια κατάκτηση του κυπέλου Ελλάδας από  τον ΠΑΟΚ, τι συμβαίνει, δεν είσαι χαρούμενος?

 Μπάμπης Ο Σουγιάς: Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί μπόρεσαν και δηλητηρίασαν την χαρά μας, γιατί πετύχαμε μια μικρή νίκη μόνο μέσα σε ένα μόνιμα διεφθαρμένο σύστημα που μαγαρίζει κάθε τι αγνό στον αθλητισμό, εξυπηρετώντας συμφέροντα ατόμων με τεράστια ισχύ έχοντας όλους εμάς ως πιόνια στους στρατούς τους.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί στο ατέρμονο κυνήγι των προσωπικών επιδιώξεων των μεγαλοβαρόνων του Ελληνικού καπιταλισμού εκμαυλίζουν διαρκώς το ήθος και το σύστημα αξιών του Λαού μας, που αποτελεί την μόνη δικλίδα ασφαλείας που έχουμε και μας εμποδίζει να ριχτούμε ο ένας στο λαιμό του άλλου.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί έχω βαρεθεί να παρακολουθώ το άσπρο να γίνεται μαύρο και αντίθετα, να βγαίνουν ως κατήγοροι άτομα που έχουν στήσει το παιχνίδι εδώ και δεκαετίες, και να σε στήνουν στον τοίχο για τα υπαρκτά λάθη που έχεις κάνει μέσα από τα κανάλια τους και τις ιστοσελίδες τους, αλλά να σφυρίζουν αδιάφορα για τα δικά τους εγκλήματα  και για το «τίνος είναι το παπόρι από την Περσία ρε γυναίκα?».

 Όχι δεν είμαι  χαρούμενος γιατί μας έχουν μάθει να πανηγυρίζουμε για χάρτινους και πέτσινους τίτλους ακόμα και αν γνωρίζουμε καλά ότι δεν μας αξίζουν, για χρέη που δεν θα πληρωθούν ποτέ ύστερα από μια βουτιά στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ της Γ΄ Εθνικής, ή με την αλλαγή των κανονισμών την τελευταία αγωνιστική για να σωθούμε από τον προβλεπόμενο υποβιβασμό.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί λεγεώνες από ηλίθια παιδάκια, και όχι μόνο, βγάζουν στα πληκτρολόγια τον χειρότερο τους εαυτό και σκορπάνε παντού ξερατά του τύπου «Βούλγαροι, Τούρκοι, Μαομωαμεθανοί, κότες, πουτάνας γιοί, σκουλήκια, Μαο μαο, Ουργκ, Πας παις πούστης πατρινός, χανούμια, βαζελίνοι, λαγοί, τυρόγαλα, Ελλάς Ελλάς η χώρα της πουστιάς» και δηλητηριάζουν τις καρδιές  μας, τις ψυχές μας, και τα μυαλά μας, και μας διχάζουν ως Έθνος έτσι ώστε να αρκέσει μια σπίθα πάλι μέσα σε ένα γήπεδο και να καταντήσουμε και εμείς σκορποχώρι σαν την πρώην Γιουγκοσλαβία.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί είμαι τσακισμένος από την δουλειά που μου προσφέρει μόνο την επιβίωση μου, και ούτε η θρησκεία, ούτε και το ποδόσφαιρο, μπορούν ως συλλογικό όπιο του Λαού να ναρκώσουν πλέον τις αισθήσεις μου και την οργή μου για αυτό το γεγονός.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί όλη αυτή η κατάσταση με υποβιβάζει ως άτομο με αξιοπρέπεια και νοημοσύνη.

 Όχι δεν είμαι χαρούμενος γιατί απλά ένας σκύλος ακόμα και όταν του πετάξεις ένα κόκαλο εξακολουθεί να παραμένει ένας σκύλος.

 Οπότε φιλαράκι όχι δεν είμαι χαρούμενος για έναν τίτλο που μπορεί να τον κερδίσαμε τίμια, αντρίκια, άξια, και όχι στα χαρτιά, γιατί βαρέθηκα να είμαι κορόιδο με μνήμη χρυσόψαρου, γεννημένος μόνο για χειροκροτητής, για οπαδός, για σαλτιμπάγκος.

 Κύριοι, πάρτε τα πέτσινα τα πρωταθλήματα σας, πάρτε τα χάρτινα τα κύπελλα σας, και βάλτε τα στον πάτο σας. Από εδώ και πέρα ένας πελάτης λιγότερος! Άντε γεια προβατάκια, ένας λύκος σας χαιρετά!

 Ρεπορτατζίας: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ζήσαμε και το είδαμε και αυτό, σε ζωντανή σύνδεση μόνο από το Τούμπα Λίμπερε TV! Από εμένα και τα παιδιά του εξωτερικού ρεπορτάζ γεια σας και χαρά σας!!!






 Adios Amigos Locos





Λάζαρος Μότσανος

Τούμπα Λίμπρε TV 13/5/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου