UA-50457385-1

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Χρόνια πολλά και καλά



 Χρόνια πολλά και καλά τσακαλάκια μου, είθε μόνο χαρά και ευτυχία να σας συνοδεύει στις ζωές σας, τις δικές σας, αλλά και όσων κατοικούν στις καρδιές σας, μόνο αγάπη, υγεία, ευτυχία και τύχη να σας προσμένουν στο μέλλον σας. Μελένιο είθε να είναι το μέλλον όσων διαθέτουν μελένιες καρδιές. 

 Μέρες γαλήνης αυτές, μέρες χαλάρωσης, μέρες ευδαιμονίας, κοιτάξτε να τις περάσετε όσο το δυνατό πιο ζωντανά και ευτυχισμένα με όσους αξίζουν την αγάπη σας. Αλλά επίσης και μέρες μνήμης για Εκείνον που γεννήθηκε φτωχός και ξένος μέσα σε φάτνη, κυνηγήθηκε και έγινε πρόσφυγας στην ποιο τρυφερή του ηλικία, πολεμήθηκε, πληγώθηκε, υπέφερε, και μαρτύρησε για να γεννηθεί ένας νέος και καλύτερος Κόσμος μέσα από το Αίμα Του. 

 Όπως έχετε Αυτόν στην καρδιά σας μην ξεχάσετε να έχετε και στην καρδιά σας και όσους άλλους που σαν και Αυτόν γεννήθηκαν φτωχοί και ξένοι, κυνηγήθηκαν και γίνανε πρόσφυγες στις ποιο τρυφερές ηλικίες τους, πολεμήθηκαν, πληγώθηκαν, και υπέφεραν. Έχετε και αυτούς στην καρδιά σας πριν μαρτυρήσουν και αυτοί, γιατί αυτό θα οδηγήσει μόνο σε ένα χειρότερο Κόσμο που θα τραφεί από το αίμα τους. 

 Να είσαστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας, την έγνοια σας, την συμπόνια σας, την προσοχή σας. Αδέρφια όλοι μας είμαστε σε αυτόν τον βράχο που ταξιδεύει διαρκώς στο διάστημα, στο χέρι μας είναι είτε να τον μετατρέψουμε σε κόλαση, είτε σε παράδεισο.

 Πολλά είπαμε για μέρες σαν την σημερινή, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα τσακαλάκια μου, είθε να γευτείτε ότι ποθεί η καρδιά σας, και για να μην ξεχαστούμε, μια όμορφη και κατακόκκινη Αλεπού και για τον Αρκούδα!

 Χα χα χα.



 Adios Amigos Locos




Μότσανος Λάζαρος

Σοχός 25/12/2018

    

2 σχόλια:

  1. Αδελφέ σε διαβάζω αρκετό καιρό και άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι μπαίνεις στην ουσία των πραγμάτων χριστός ετεχθη και χρόνια πολλά και καλά για όλους τούς συνταξιδιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλά για σένα Μαρκ και για τους ανθρώπους της καρδιάς σου, μόνο χαρά, ευτυχία, αγάπη, και υγεία στο μέλλον σας.

      Διαγραφή